Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein Er Frisk Gulerodsjuice?

Gulerod, juice, tydeligvis lavet af friske gulerødder, er ofte brugt som en sundheds-mad, fordi det er lavt i fedt, kalorier og sukker. Det leverer også en god dosis af mange vigtige næringsstoffer, herunder en lille mængde af protein. Kølet gulerod juice er tilgængelig på de fleste helsekost butikker, samt mange store supermarkeder, der gør det nemt for dig at tilføje til din kost.

Protein i gulerodssaft

En 1-cup servering af gulerod juice indeholder ca 2 gram protein. Der er ikke meget mod den daglige anbefaling af 8 gram per 20 kilo kropsvægt. For eksempel, hvis du vejer 120 kilo, du bør sigte mod at spise 48 gram protein hver dag. En kop af gulerod saft er kun omkring 5 procent af det mål.

Betydningen af Protein

Proteiner er byggesten i livet, og uden det, ville du ikke være i stand til at overleve. Protein er afgørende for de fleste af de ting, din krop gør, såsom bevæge sig, tænke og vokse. Uden nok protein, kan du opleve nedsat muskelmasse, nedsat immunitet og svækkelse af dit hjerte, ifølge Harvard School of Public Health. Det er sjældent, at mennesker, der bor i Usa for at blive mangel på protein, da der er adgang til en bred vifte af protein-rige fødevarer som kød, bønner, nødder, frø og mejeriprodukter.

Yderligere Næringsstoffer

En kop af gulerod saft forsyninger 2,256 mikrogram vitamin A. Det er 320 procent af de 700 mikrogram kvinder bør have hver dag som en del af en sund kost. Det er 250 procent af 900 mikrogram mænd har brug for på en daglig basis. A-Vitamin, der holder dine nethinder sunde, så du kan se normalt, især i svagt lys. Det næringsstof hjælper også dannelsen af gener, og holder dit immunforsvar stærkt. Den samme kop gulerod, juice leverer 20 mg C-vitamin, hvilket er 27 procent af de 75 mg kvinder har brug for hver dag, og 22 procent af de 90 mg mænd skal have. C-Vitamin er et andet næringsstof, der holder dit immunforsvar stærkt og sundt. Du vil også få en god dosis af E-vitamin, som beskytter dine celler mod skader, såvel som kalium til et sundt hjerte.

Drikker Gulerodssaft

Den nemmeste måde at tilføje gulerod juice til din sunde kost er at drikke et glas juice kølet. Mange mennesker, dog ikke virkelig bekymrer sig om smagen af ren gulerod, juice, fordi det er ikke så sød, som frugtsaft. Bland lige dele af gulerod saft og 100 procent æblejuice for at gøre den sødere og mere smagfuld. Tilsæt gulerod, juice, pasta sauce eller suppe til at øge ernæring. Tilføj en smule af gulerod saft til væsken, du bruger til at koge pasta, ris og andre kornsorter. Det vil tilføje smag, samt en sund dosis af vitamin A. Du kan også bruge gulerod saft i din favorit smoothie opskrift.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære