Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein Er der i Fire Ounce af hakket Oksekød, Der Er 70 Procent Lean?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret November 27, 2018

Det højere fedtindhold i din hakket oksekød, mindre protein, det indeholder. Selv om mange typer af fedt, der er sunde, de fat i oksekød—mættet fedt kan øge dit blod kolesterol og risiko for hjertesygdom. Hakket oksekød, der er 70 procent lean er stadig forholdsvis højt indhold af mættet fedt—vælg i stedet typer af oksekød, der er tæt på 95 procent lean for at få mere protein per portion.

Protein og Fedt Indhold

En 4-ounce del af hakket oksekød er lidt større end den størrelse med et spil kort, i henhold til American Cancer Society. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture Næringsstof Data Laboratoriet rapporterer, at 4 ounces af pan-brunet, hakket oksekød, der er 70 procent lean og 30 procent fedt indeholder 29 gram protein og omkring 8 gram mættet fedt.

70 Procent mod 95 Procent

Hvis du skifter fra 70 procent lean til 95 procent magert hakket oksekød, vil du øge protein og reducere indholdet af mættet fedt i din kost—en hjerte-sunde valg. Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, 4 ounces af pan-brunet, 95-procent magert hakket oksekød giver dig med 33 gram protein og kun 4 gram mættet fedt. Browning dit 95-procent magert hakket oksekød med vegetabilsk olie vil tilføje hjerte-sunde umættede fedtstoffer til dit måltid, og hjælpe med at forhindre din kød fra at blive tør.

Protein Krav

Uanset om du vælger 70% eller 95-procent magert oksekød, 4 ounces af hakket oksekød giver mere end halvdelen af din daglige anbefalede daglige dosis—eller ADT for protein. Ifølge Institute of Medicine, protein RDA er 56 gram for mænd og 46 gram per dag for kvinder. Gravide og ammende kvinder bør sigte efter 71 gram protein hver dag.

Mættet Fedt Anbefalinger

At holde din mættet fedt indtag i ind—ved at vælge de magreste udskæringer af oksekød muligt eller spise plante-baserede proteiner i stedet-kunne forlænge din levetid, da mættet fedt indtag er en risikofaktor for hjertesygdomme. I henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010, har til formål at begrænse mættet fedt indtag til mindre end 10 procent af dit samlede behov for energi. Hvis du For eksempel spise 2.000 kalorier om dagen, skyde til mindre end 22 gram mættet fedt.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære