Sund Kost >> Kost

Hvor Meget Protein til Fedt Tab Kost for Mænd?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Kalorie begrænsning og indtag af protein er vigtigt for mænd, der forsøger at reducere kropsfedt, men bevare muskelmassen. Forbrugende en høj-protein kost kan hjælpe med at forebygge tab af muskelmasse, der normalt forbindes med vægttab, ifølge en undersøgelse offentliggjort i en 2010-udgave af "Medicin og forskning i Sport og Motion." Ved at kombinere et højt proteinindhold kost med low-carb indtag er forbundet med mere fedt tab i løbet af de første seks måneder af slankekure, ifølge Academy of Nutrition and Dietetics.

Procent af Kalorierne

Af sikkerhedsmæssige årsager, at holde dit protein indtag inden for anbefalinger af Institute of Medicine, som rådgiver får 10% til 35% af dine daglige kalorier fra protein. Men at sigte højt-normalt 20 til 25 procent af dine kalorier fra protein bør gøre det trick. Protein består af omkring 20 procent af de kalorier, i prøven, vægt tab måltid planer for mænd, fastsat af den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute. Den maksimale sikker øvre grænse for protein er 35 procent af dine kalorier fra protein, ifølge en undersøgelse offentliggjort i 2006 i en udgave af "International Journal of Sports Ernæring og Motion Metabolisme."

Kalorie Behov

Til at hjælpe med at reducere kropsfedt, sænke dit energi indtag af omkring 500 kalorier om dagen for at tabe omkring 1 pund kropsfedt per uge. Reduceret kalorieindhold kost, der indeholder 1.200 til 1.600 af kalorier per dag, er ofte effektiv vægt tab kost for mænd, i henhold til den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute. Men, hvis du føler dig sulten på en af disse kostvaner, er du muligvis nødt til at øge dit indtag.

Gram Protein

Da spise 20 til 25 procent af dine kalorier fra protein kan hjælpe med fedt tab -- og protein indeholder 4 kalorier per gram -- du kan bestemme det antal gram af protein, der kræves for fedt tab, der er baseret på dit kalorie behov. Mænd følgende 1,200-kalorie vægt tab kost bør sigte for 60 til 75 gram protein per dag; mænd spiser 1,600 kalorier en dag har brug for 80 til 100 gram, og mænd følgende 2,000 kalorie måltid planer kræver, at omkring 100 til 125 gram protein om dagen for at hjælpe med at reducere kropsfedt.

Høj-Protein Fødevarer

Selv bruger protein kosttilskud er en bekvem måde at dække dit proteinbehov, kan du faktisk få alle de proteiner, du har brug for fedt tab ved at spise en bred vifte af høj-protein fødevarer. Som eksempler kan nævnes skinless kyllingebryst, magert rødt kød, æg, hvide, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. For eksempel, spiser bare 3 ounces kyllingebryst giver dig med 27 gram protein og 1 kop fedtfattig hytteost indeholder omkring 28 gram, ifølge Academy of Nutrition and Dietetics.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære