Sund Kost >> Andre

Hvor Meget Protein I Et Æg?

Oversigt

Æg er en praktisk og billig kilde til protein af høj kvalitet. De er betydelig billigere end andre animalske proteinkilder og er pakket med 13 forskellige vitaminer og mineraler. Protein indhold af æg gør dem til et perfekt mad til morgenmad, frokost, middag eller en snack.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Mængden af Protein i æggehvide

Et æg består af to forskellige dele: den hvide og blomme. Både indeholder protein, men mere end 50 procent af det protein, er beliggende i det hvide. En stor æggehvide indeholder 3.6 gram af høj kvalitet protein og fedt. Det protein, der anses for høj kvalitet, fordi det indeholder alle de aminosyrer, der er afgørende for den menneskelige krop.

Jupiterimages/liquidlibrary/Getty Images

Kan Du Få Protein Fra en Rå Æg?

En rå æg og en kogt æg indeholder samme mængde protein: 6.3 gram i et stort æg. Men nogle af denatureret protein er under tilberedningen. En undersøgelse offentliggjort i "Journal of Nutrition" fandt, at protein fordøjelighed er faktisk lidt højere fra et kogt æg i modsætning til en rå æg. Hertil kommer, Centers for Disease Control og Forebyggelse ikke anbefale indtagelse af rå eller utilstrækkeligt æg på grund af eventuel Salmonella.

Jupiterimages/Photos.com/Getty Billeder

Hvor Meget Protein i en Hårdkogte Æg?

Processen med madlavning et æg ikke ændre mængden af protein, der er indeholdt i et æg. En stor hårdkogt æg indeholder 6.3 gram protein. Det høje proteinindhold gør et hårdkogt æg, en sund snack eller take-along frokost element. Du kan også bruge hårdkogte æg til bekvemt at optage protein i et måltid ved at gøre deviled æg eller æggesalat.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

1 Æg Er Lig Med Hvor Meget Protein?

Mængden af protein i et æg varierer og afhænger af størrelsen af æg. Et lille æg indeholder 4.8 gram protein. Der er 5.5 gram i en medium æg; 6.3 gram i en stor, og en jumbo æg indeholder 7.9 gram. Fordi æg er relativt billige, de er en billig kilde til protein i kosten. De er også et praktisk alternativ til kød, på grund af deres lave omkostninger og hurtig madlavning tid.

Hemera Teknologier/AbleStock.com/Getty Images

Hvor Meget Protein Er der i de Økologiske Æg?

For et æg til at mærkes som økologiske, skal det opfylde de mindstekrav, der er fastsat af den Nationale Standard for Økologisk Bestyrelsen. I henhold til disse standarder, pesticider, herbicider, kunstgødning, antibiotika og hormoner er forbudt i æg-produktionen. Mængden af protein, der findes i de økologiske æg, er den samme som i en traditionel æg. De både indeholder 6.3 gram protein per stort æg.

Comstock/Comstock/Getty Images

Er Der Mere Protein i Æg eller Kød?

En ounce af kød giver cirka 7 gram protein og et æg indeholder ca 6 gram protein. Gram for Gram, kød indeholder mere protein end æg gøre. Men, æg giver en passende høj-kvalitet protein alternativ til kød for dem, der undgår kød.

Jupiterimages/Pixland/Getty Images

Kan Bage Med Æg Protein eller Ris proteinpulver Arbejde?

Æg protein pulver er lavet af hvide æg og ris protein pulver er lavet ved at isolere protein, der findes i korn, ris. Begge er kilder til komplette proteiner, der kan bruges som kosttilskud. Du kan optage disse pulvere i bagværk ved at tilføje dem i de tørre ingredienser i en opskrift. Du måske nødt til at eksperimentere med substitution nøgletal afhængigt af opskriften, men det er som regel muligt at erstatte en del af melet med protein pulver.

Comstock/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Protein Har En Æggeblomme Indeholder?

Hver stor æggeblomme indeholder 2.7 gram protein i form af lipoproteiner. Lipoproteiner er proteiner, som er kombineret med fedtholdige fosfolipider. Denne kombination af fedt og protein er ansvarlig for emulgering ejet af en æggeblomme. Kun 20 procent af de kalorier, i en æggeblomme kommer fra protein, som i modsætning til et æg, hvide, der bliver 84 procent af sine kalorier fra protein.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Ikke at Spise To Æg Give Dig Mere Protein End en Valle Drink?

Whey protein er generelt sælges i pulverform, og er blandet med mælk, juice eller vand til at danne en protein drik. Afhængig af mærke, proteinindholdet kan variere fra 15 til 35 gram per portion. To store æg indeholder 12.6 gram protein, hvilket er mindre end de fleste whey protein drikke. Men de fleste sunde voksne ikke har brug for protein, kosttilskud og kan få en passende mængde protein fra hele fødevarer.

Om Forfatteren

Becky Bell er en registreret diætist med erfaring inden for diabetes, kronisk nyresygdom og ernæring generelt. Bell har en Bachelor of Science i ernæring fra Olivet Nazarene Universitet og har en Master of Science i human ernæring fra University of Alabama.

ADVERT

Mest populære