Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein der Er i Mejeri?

Protein bør tegne sig for 10% til 35% af dine daglige kalorier. Med 4 kalorier i hvert gram svarer til 50 til 175 gram protein på en 2,000 kalorie-per-dag kost. Spise mejeriprodukter er en god måde til at opfylde dine daglige proteinbehov. Ud over at være høj i protein, de fleste mejeriprodukter er gode kilder til vitaminer og mineraler, der er vigtige for knoglernes sundhed, herunder D-vitamin, calcium, fosfor og kalium.

Protein Indhold

Skummetmælk er en god kilde til protein, med en 1-cup, der tjener give 8.3 gram. I sammenligning med en 1-ounce servering af lav-fedt mozzarella ost indeholder 6.9 gram, og 1 ounce af hytteost indeholder 3.5 gram. Ice cream indeholder også en beskeden mængde af protein, med 3,6 gram i en 1/2-cup servering af lys vanilla ice cream. I modsætning til de store koncentrationer i de fleste mejeriprodukter, smør indeholder kun 0,1 gram protein i 1 spiseskefuld, hvilket svarer omtrent til en halv ounce.

Proteinindhold

De fleste af de kalorier, i mejeriprodukter kommer fra deres fedt og kulhydrat indhold. Dette resulterer i nogle mælkeprodukter, der har en meget større andel af kalorier til protein end andre. Skummetmælk og fedtfattige mozzarella, for eksempel, både indeholder omkring 10 kalorier i hvert gram protein. Hytteost er mere protein-tæt, med 6 kalorier i hvert gram protein. På grund af dens høje indhold af sukker, lys vanilla ice cream indeholder næsten 38 kalorier i hvert gram protein. Smør, der er for det meste kalorie-rige fedtstoffer, giver et godt stykke over 800 kalorier i hvert gram protein. Som sådan, skimme mælk og hytteost er blandt de bedste mejeriprodukter kilder til protein.

Aminosyrer

De fleste af protein i mejeri produkter, der kommer i form af kasein. Dette protein er en fremragende naturlig kilde af essentielle aminosyrer. I modsætning til de 11 ikke-essentielle aminosyrer, som din krop ikke kan producere disse vigtige forbindelser. Som sådan, din essentiel aminosyre indtag, der er mindst lige så vigtig som din samlede indtag af protein. Fordi de giver en god kilde af alle de ni essentielle aminosyrer, nogle mælkeprodukter anses for "high-quality" eller "komplet" proteiner. Selv hvis du var at få alle dine proteiner fra mælk, for eksempel, ville du opfylder dine daglige essentielle aminosyrer behov med så lidt som 5 kopper om dagen.

Overvejelser

Lav-fedt og ikke-fede mejeriprodukter typisk afvige fra det hele-mælk og mejeriprodukter kun i deres fedt og kalorie indhold. Ved at vælge skummetmælk over 2 procent mælk, for eksempel, du kan opnå den samme mængde af protein med cirka to tredjedele af kalorier. På trods af disse forskelle, du bør ikke udelukkende stole på mejeri-produkter til at opfylde dit protein behov. Selv om de er gode kilder til protein og essentielle aminosyrer, mejeriprodukter, er ikke et naturligt højt i mange af de mikronæringsstoffer er til stede i andre protein kilder. For at sikre, at du opnår en tilstrækkelig mængde af vitaminer og mineraler, 2010 "Dietary Guidelines for Americans" anbefaler, at du spiser en række animalske og vegetabilske kilder til protein hver dag.

Om Forfatteren

Matthew Lee har været at skrive professionelt siden 2007. Tidligere og aktuelle forskningsprojekter, der har undersøgt effekten af en diagnose af brystkræft på livsstil og mental sundhed og overholdelse af livsstil-baseret (dvs ernæring og motion) og medicinsk behandling behandling programmer. Han har en Master of Arts i psykologi fra Carleton University og arbejder mod sin doktorgrad i sundhedspsykologi.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære