Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein Skal Indtages, Før Det Går til Spilde?

Skrevet af Jessica Bruso; Opdateret 17 December 2018

Mens bodybuildere, atleter og nogle mennesker forsøger at tabe sig må ned flere protein shakes om dagen, og meget af dette protein er spildt, da din krop kan optage så meget på en gang. Det, der er tilovers bruges enten til energi, vendte sig til fedt til at lagre energi til senere brug eller udskilles. De fleste mennesker får rigeligt med protein gennem deres normale kost, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, så spar dine penge og bo tæt på det anbefalede indtag af protein.

Anbefalet Protein Indtag

Du bør få mellem 10 procent og 35 procent af dine kalorier fra protein, anbefaler CDC. Den anbefalede daglige dosis for protein er 46 gram for kvinder og 56 gram for mænd hver dag, som er let at kende gennem din kost. Kun 3 ounce af kød indeholder ca 21 gram protein, og en kop kogt tørrede bønner indeholder omkring 16 gram. En artikel offentliggjort i "International Journal of Sports Ernæring og Motion, Stofskifte" i April 2006 anbefaler at få 25 procent af dine kalorier fra protein for at opfylde din krops behov og samtidig maksimere vægten kontrol fordele og minimere risikoen for protein toksiske virkninger.

Absorption Af Kropsvægt

Den mest protein, du kan bruge, er om 0.91 gram per kilo kropsvægt, ifølge University of California, Los Angeles. Dette er mere end 0.36 gram per pund anbefales til stillesiddende mennesker eller 0.82 gram per pund anbefales til styrke atleter. Men det udgør stadig kun 118 gram per dag for en 130-pund person, 154 gram per dag for en 170 pund person eller 190 gram per dag for en 210-pund person.

Absorption Per Time

Licenseret ernæringsekspert Kathleen Laquale og klinisk diætist Roberta Anding begge er enige om i en artikel offentliggjort i "Consumer Reports" magasin i juli 2010, at din krop kun kan absorbere mellem 5 gram og 9 gram protein per time, så at forbruge store mængder af protein på en gang er ikke gavnlige. Selv hvis du sprede dit indtag af protein og formår at absorbere 9 gram per time, ville det stadig betyde et maksimum af 216 gram protein optages per dag.

Sikkerhedsmæssige Overvejelser

Få for meget protein kan sætte stress på dine nyrer, især hvis du har nyre-problemer, og også kan forårsage dehydrering og nedsat calcium i knoglerne, i henhold til UCLA. Også, hvis du stole på protein pulver, du kan udsætte dig selv for heavy metal-forurening. "Consumer Reports" artikel bemærkes, at mange prøver af protein pulver testet indeholdt tungmetaller som arsen, bly, kviksølv og cadmium. Disse tungmetaller kan forøge din risiko for reproduktive spørgsmål eller kræft.

Om Forfatteren

Baseret i Massachusetts, Jessica Bruso har skrevet, siden 2008. Hun har en master of science grad i fødevarepolitik, og der anvendes ernærings-og en bachelor of arts-grad i internationale forbindelser, både fra Tufts University.

ADVERT

Mest populære