Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Protein Gøre Sportsfolk Har Brug For?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret juli 20, 2017

Atleter har brug for masser af protein for at optimere sportslige præstationer; deres kroppen bruger protein til at hjælpe med at reparere, bygge eller vedligeholde muskelmasse i respons på træning. Protein krav for atleter, der er baseret på kropsvægt. Tidskrævende høj-protein fødevarer ved hvert måltid vil hjælpe en atlet opfylde sit protein behov, der er opnåelige uden at bruge kosttilskud. Høj-protein fødevarer omfatter magert kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, æg, soja produkter, fedtfattige mejeriprodukter, bælgfrugter, nødder, frø og peanut butter.

Generelle Krav

Ifølge en 2007-udgave af "Journal of the International Society of Sports Nutrition" the International Society of Sports Nutrition ' s position står, er, at indtag af 1,4 til 2,0 gram protein per kilo kropsvægt er passende, sikker og kan forbedre atletiske præstationer til personer, der er fysisk aktive. Disse værdier på 1,4 til 2,0 gram pr kilo svarer til 0,64 at 0.91 gram protein pr pund legemsvægt hver dag. Derfor, en 160 pund atlet behov 102 146 gram protein hver dag.

Udholdenhedsatleter

Protein behov for udholdenhed atleter, som langdistanceløbere, er baseret på intensiteten af deres uddannelse regime. Ifølge Academy of Nutrition and Dietetics, udholdenhed atleter har brug for med 0,55 til 0,8 gram protein pr pund kropsvægt, når du træner på en let til moderat intensitet, og 0,7 og 0,9 gram protein pr pund legemsvægt i tider med høj-intensitet træning. For eksempel, en 140-pund maratonløber kan kræve op til 126 gram protein hver dag.

Styrke-Trænede Atleter

Ifølge en 2010-udgave af "Journal of the International Society of Sports Nutrition," styrke atleter, der deltager i intensiv træning regimer har brug for 1,5 til 2,0 gram protein pr kg kropsvægt, hvilket svarer til ca 0.68 at 0.91 gram protein pr pund legemsvægt hver dag. For eksempel, en 190 pund, styrke-trænede atlet har brug for omkring 129 173 gram protein hver dag for at optimere sin muskelmasse, styrke og sportslige præstationer.

En Reduktion Af Kropsfedt

Protein er især vigtigt for atleter, der ønsker at reducere kropsfedt, men opretholde deres lean muskelmasse. En fornyet undersøgelse offentliggjort i en 2011 udgave af "Journal of Sports Sciences" rapporter om, at atleter, der begrænser kalorier kan drage fordel af forbruge protein indtag så højt som 1.8-2.0 g / kg, fordi disse beløb hjælpe med at forhindre lean muskelmasse tab og fremmer fedt tab i perioder med vægttab. Disse værdier, 1.8-2.0 g / kg, svarende til 0.82 at 0.91 gram protein per kilo kropsvægt. Baseret på denne henstilling, en 220-pund bodybuilder forsøger at reducere kropsfedt ved at begrænse kalorier skulle 180 201 gram protein hver dag.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære