Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Meget Kalium Er Der i Mayonnaise?

Mindre end 2 procent af Amerikanske voksne bruger nok kalium regelmæssigt, rapporterede en undersøgelse offentliggjort i "The American Journal of Clinical Nutrition" i 2012. Mens Institute of Medicine ' s Food and Nutrition Board anbefaler 4,700 milligram af kalium dagligt for voksne og den gennemsnitlige indtagelse er kun omkring 2,631 milligram. Kalium er tilgængelig som et kosttilskud, men den bedste måde for dig at opfylde dine krav er at spise en varieret kost rig på frugt, grøntsager, nødder og fuldkorn. Andre fødevarer som mayonnaise indeholder spormængder af kalium, men de er ikke gode kilder af mineralet.

Indhold Af Kalium

1 spiseskefuld servering af almindelig mayonnaise indeholder 3 milligram af kalium. Lav-fedt sorter af mayonnaise giver cirka det samme beløb per spiseskefuld. For raske, voksne efter en 2,000 kalorie kost, kan denne mængde af kalium leverancer mindre end 1 procent af den anbefalede daglige tilførsel. En hel kop mayonnaise har kun 44 milligram af kalium, eller 0,9 procent af ADT. Ifølge den AMERIKANSKE Food and Drug Administration retningslinjer for mærkning af næringsindholdet i fødevarer, mayonnaise kan ikke betragtes som en god kilde til kalium, fordi det giver mindre end 10 procent af de mineralske ' s anbefalede daglige indtag per portion.

Sammenligning med Andre Fødevarer

Mayonnaise indeholder omtrent den samme mængde af kalium i hver 1-spsk tjener som 1 spsk smør, 1 spsk pandekage med sirup, fem modne oliven, 1 spsk sød lage relish eller 12 fluid ounces af kulsyreholdige sodavand. Det indeholder lidt mere kalium per portion i forhold til olier som olivenolie eller rapsolie, sukker og margarine. For fremragende kilder til kalium -- fødevarer, der indeholder 20 procent eller mere af kalium er ADT i hver servering -- vælg kartofler, rosiner, roer, grønne bælgfrugter som sojabønner eller hvide bønner på dåse tomat puré eller pasta.

Betydningen af Kalium

Kalium, som du får fra fødevarer, som mayonnaise bruges af kroppen til at opbygge stærke knogler og tænder, for at aktivere enzymer, der er nødvendige for kulhydratstofskiftet og hjælper til at bevare celle-membran potentiale, der kræves for muskler til kontrakt og neuroner til at overføre elektriske impulser. Hvis din kost mangler tilstrækkelig kalium, kan du være mere tilbøjelige til at lide af knogleskørhed, nyresten, slagtilfælde, højt blodtryk. Hertil kommer, at en undersøgelse foretaget af Centre for Disease Control og Forebyggelse fandt, at folk, hvis kost var lav på kalium og høj i natrium havde en signifikant større risiko for at dø af hjertesygdom og fra alle andre store medicinske tilstand.

Overvejelser

Hvis du vælger at medtage mayonnaise i din kost, skal du være opmærksom på, at den ydelse, du modtager fra sin lille indhold af kalium kan blive overskygget af den høje mængde af fedt, mættet fedt og natrium. Hver spiseskefuld af almindelig mayonnaise indeholder 10 gram fedt i alt, 88 mg natrium og 1,2 gram mættet fedt. Registreret diaetetiker Toby Amidor anbefales at spise mayonnaise i moderate mængder, drikker ikke mere end 1 spiseskefuld om dagen på smørrebrød eller i dips eller salater. Amidor tyder også på at skifte til reduceret-fedt mærker eller forsøger mayonnaise udarbejdet med raps-eller olivenolie.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære