Sund Kost >> Kost

Hvor Meget Kalium Er i Parmesan-Ost?

Parmesan ost er rig på forskellige vitaminer og mineraler, men kalium er ikke en af dem. Du vil få en meget lille mængde af kalium, men tilsæt Parmesan ost til din kost for de andre næringsstoffer det indeholder. Bare ikke spise for meget af det, fordi det kan være med højt indhold af mættet fedt og natrium.

Kalium i Parmesan Ost

En ounce af Parmesan ost indeholder kun 26 milligram af kalium. Der er mindre end 1 procent af den 4,700 milligram af dette vigtige mineral, der skal du have hver dag.

Funktionen af Kalium

Kalium er en elektrolyt, der arbejder tæt sammen med natrium, klorid, calcium og magnesium til at lede elektricitet i kroppen. Når dette er gjort ordentligt, din krop er i stand til at udføre mange af de funktioner, der er nødvendige for overlevelse, såsom at opretholde en normal hjerterytme og fordøje maden. Kalium bidrager også til et stærkt skelet. En nærende og velafbalanceret kost, der normalt leverer alle af kalium, du har brug for, men at blive syg eller få dehydreret kan forårsage lavt niveau. Symptomer på lavt kalium omfatter svaghed, træthed og muskel kramper. Visse medicinske problemer, der interfererer med normale fordøjelse, såsom Crohns sygdom eller cøliaki, kan forårsage for lavt kalium, for. Faretruende lavt kalium giver en unormal hjerterytme og kan være livstruende.

Flere Næringsstoffer

En ounce af Parmesan ost forsyninger 336 mg calcium. Det er 34 procent af de 1.000 milligram du har brug for hver dag for stærke knogler og sunde tænder. Den samme del af Parmesan ost leverer 197 milligram fosfor, hvilket er 28 procent af de 700 milligram du bør sigte efter, på en daglig basis. Fosfor arbejder med calcium til at opbygge og vedligeholde knoglemasse. En servering af Parmesan ost leverer små mængder af vitamin A, jern og B12-vitamin, også.

Spise Parmesan Ost

Parmesan ost indeholder mættet fedt og natrium, som begge øger din risiko for højt blodtryk, hjertesygdomme og slagtilfælde. En ounce af ost har 7.3 gram fedt, hvoraf 4.7 gram er mættet. Den samme del af Parmesan ost indeholder 454 mg natrium. Hvis du er sund, at 20 procent af en højde af 2.300 mg natrium bør du begrænse dig selv til hver dag. Hvis du har en hjertesygdom eller er over 50 år, bør du ikke have mere end 1.500 mg natrium per dag, og en portion Parmesanost ure i 30 procent af denne grænse. Se for reduceret fedtindhold og lavt natrium versioner for at forbedre den ernæringsmæssige værdi. Drys disse sundere versioner over pasta, vendt grøn salat eller suppe. Shave Parmesan osten i en sandwich eller sprede det over røræg eller tærte.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære