Sund Kost >> Kost

Hvor Meget Kalium Er i En portion Skinke?

Skrevet af Sandi Busch; Opdateret 14 December 2018

Skinke sker for at være et let måltid til at forberede sig. Du kan klæde det op, men det har nok smag til blot at varme i ovnen, og med lidt besvær, aftensmad er klar. Det er en god kilde til protein og syv vitaminer og mineraler, og det har en moderat mængde af kalium. Uanset om du ser din salt eller ej, være klar over, at én portion er ganske høj i natrium.

Grundlæggende

Skinke kommer fra den bageste del af en gris, så det er helbredt og nogle gange røget. Der er to standard størrelser, der serverer for ham. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s nutrient database rapporter en enkelt servering af skiveskåret skinke for en sandwich er 2 ounce, hvilket er normalt beskrevet som to skiver. Når det er tjent på sin egen, en standard portion er 3 ounces.

Indhold Af Kalium

En 3-ounce servering af stegt skinke har 243 milligram af kalium. Denne værdi betyder, at en portion skinke er ikke en rig kilde til kalium, fordi det kun forsyninger 5 procent af den anbefalede daglige indtag af 4,700 milligram. Hvis du ikke er sikker på hvor meget kalium, du spiser på en typisk dag, er det værd at holde styr for et par dage for at sikre, at du får nok. Den gennemsnitlige Amerikaner kun bruger 2,640 mg dagligt, eller lidt mere end halvdelen af den mængde, der kræves for at opretholde en optimal sundhed, ifølge USDA Agricultural Research Service.

Rolle af Kalium

Kalium er en af de mange mineraler, der bærer de elektriske impulser, der er ansvarlig for at stimulere nerver og muskler. I denne rolle, kalium holder din puls regelmæssig. Det er også modvirker effekten af natrium på dit blodtryk. Kalium sænker det ved at gøre blodkarrene slappe af, så blodet kan flyde med mindre modstand. Du kan være nødt til at erstatte kalium, når du sveder kraftigt eller opkastning, fordi det udskilles med væsker. Konsultere din sundhedspleje udbyder, hvis du har spørgsmål om din kalium niveauer. Når de bliver for lav eller for høj, dit hjerte kan slå unormalt, og at kunne skabe en potentielt livstruende problem.

Natrium Overvejelser

Når skinken er helbredt, salt, som er sprøjtet ind i kødet. Som et resultat, en 3-ounce servering af ham har 1,009 mg natrium. Da den anbefalede daglige dosis er 1.500 mg, bare en portion forsyninger 67 procent af en hel dags natrium. Hvis du er som de fleste Amerikanere, du spiser alt for lidt kalium, mens få store mængder af natrium. En undersøgelse offentliggjort i September 2012-udgaven af "American Journal of Clinical Nutrition" rapporterede, at 90.7 procent af alle Amerikanere forbruge mere end 2.300 mg natrium dagligt. I betragtning af, hvordan de balancerer hinanden, er det vigtigt at indtage den anbefalede mængde af begge.

Andre Næringsstoffer

En 3-ounce servering af ham har 207 kalorier og 14 gram fedt i alt. Det er en rig kilde til protein, levere 33 procent af mændene ' s anbefalede daglige indtag, og 40 procent af kvinders. Du vil også få 10 procent eller mere af din daglige zink og alle B-vitaminer, undtagen folat.

Om Forfatteren

Sandi Busch modtaget en Bachelor i psykologi, derefter forfulgte uddannelse i sygepleje og ernæring. Hun lærte familier til at planlægge og forberede sig på specielle diæter, arbejdede som en terapeutisk støtte specialist, og nu skriver om sine foretrukne emner – ernærings -, fødevare -, familier og forældre – til hospitaler og fagblade.

ADVERT

Mest populære