Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Kalium Er i Grapefrugt?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 27, 2018

Grapefrugter er lidt syrlig og skarp, men de har også en sød smag, der gør dem til en af de mest almindeligt nød citrus frugter. Højt indhold af vitaminer A og C, grapefrugter er også lav på kalorier og indeholder 0 gram fedt, hvilket gør dem til et nærende supplement til din kost. Mens grapefrugter ikke har en stor dosis af kalium, de gør forsyne en lille del af, hvad du har brug for hver dag.

Grapefrugt

En kop af grapefrugt afsnit forsyninger 320 milligram af kalium, hvilket er omkring 7 procent af 4,700 milligram du har brug for på en daglig basis. Hvis du har halvdel af en stor grapefrugt, vil du få 231 milligram af kalium eller 5 procent af dit daglige behov. Halvdelen af en mellemstor grapefrugt forsyninger 178 milligram af kalium, mens halvdelen af en lille grapefrugt giver 139 milligram af det vigtige mineral.

Kalium

Kalium spiller en række vigtige roller i din overordnede sundhed og velvære. Mineral, der gør det muligt for dine muskler til kontrakt og slappe ordentligt. Kalium er et vigtigt næringsstof for en ordentlig fordøjelse, og det hjælper med at holde dine knogler sunde. Kaliummangel kan forårsage muskelkramper, uregelmæssig hjerterytme, træthed og maveproblemer. Hvis din daglige kost indeholder masser af grøntsager og frugter, såsom grapefrugt, har du sandsynligvis få alle kalium, du har brug for, ifølge University of Maryland Medical Center.

Hjerte Sundhed

Kalium er afgørende for et sundt hjerte. Mineral, der holder dit hjerte slå normalt. Kalium, påvirker også dit blodtryk, i henhold til American Heart Association. Hvis du ikke får nok kalium, din krop vil holde på mere natrium, hvilket øger din risiko for højt blodtryk. Få tilstrækkelige mængder af kalium kan nedsætte det systoliske og det diastoliske blodtryk, ifølge 2001 en artikel offentliggjort i "Archives of Internal Medicine." Tilføjelse af grapefrugt til din sunde kostplan er en måde at øge din indtagelse af kalium, som kan hjælpe med at reducere din risiko for højt blodtryk og hjertesygdomme.

At Spise Grapefrugt

Hvis du tager receptpligtig medicin, spørg din læge, hvis det er sikkert for dig at spise grapefrugt. Citrusfrugter kan interagere med visse lægemidler, såsom anti-depressiva og statiner, som folk tager for højt kolesteroltal. Grapefrugter og grapefrugt juice kan øge styrken af medicin, hvilket kan føre til farlige bivirkninger, i henhold til MayoClinic.com. Når du ved, at det er sikkert at spise frugt, en almindelig grapefrugt halvdelen er blot en måde at nyde det. Drys en halv grapefrugt med stødt kanel og broil det til en velsmagende og nærende dessert. Fjern skrællen fra en grapefrugt og tilføje afsnit til en spinat salat. Top lavt fedtindhold, plain yoghurt med frisk grapefrugt sektioner, eller tilføje hakkede grapefrugt til en frugtsalat.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære