Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Fosfor Og Kalium Er i en Rabarber?

Rabarber er mest kendt for at medvirke i tærter, men det er faktisk godt for en masse mere. Ikke alene er det en god kilde til fiber, calcium og jern, men det leverer også en anstændig mængde af kalium og en lille mængde af fosfor. Hvis du tillader, rabarber i din kost, når det er bagt i en tærte, du måske ønsker at give det en chance i andre opskrifter.

Fosfor

En kop frosne rabarber har 19 milligram fosfor, hvilket er omkring 2 procent af dit daglige behov. Rå rabarber indeholder 17 milligram fosfor pr kop. Fosfor arbejder tæt sammen med calcium til at opbygge knoglemasse og bevare sundhed af dine tænder. Cirka 85 procent af det fosfor, der er i din krop er i dine knogler og tænder, og resten er til stede i dine celler og væv. Dette væsentlige mineral aids dine nyrer i filtrering af affald. Fosfor, der hjælper din krop med at vende maden til brugbar energi, så godt. Du har også brug for tilstrækkelige mængder fosfor, så dine muskler arbejde på den måde, de er skal til, og så er du i stand til at optage andre næringsstoffer som D-vitamin og magnesium, fra din mad. Raske voksne har brug for 700 mg fosfor hver dag.

Kalium

En kop frosne rabarber indeholder 230 milligram af kalium, hvilket er cirka 5 procent af det beløb, du har brug for hver dag. En kop rå rabarber indeholder mere kalium end frosne med 351 mg, hvilket er lidt over 7 procent af det beløb, du har brug for dagligt. Kalium er et vigtigt mineral, der understøtter sundhed og funktion af dine muskler. Mineral, der holder dit hjerte slå normalt, og hjælper med at regulere blodtrykket så godt. Kalium holder dine knogler stærke og hjælper med dit fordøjelsessystem arbejde på den måde, det er meningen at. De vigtigste næringsstof kan reducere din risiko for knogleskørhed og slagtilfælde er også, ifølge University of Maryland Medical Center. Voksne bør tage sigte på at omfatte 4,700 milligram af kalium i deres daglige kost, for at støtte hver af disse funktioner.

At Spise Rabarber

Selvfølgelig, du kan bage rabarber i desserter, muffins og brød, men det har mange flere anvendelser. Kombinere hakkede rå rabarber med revet gulerødder, lavt fedtindhold, plain yoghurt og appelsinskal for at oprette en salat, som ikke kun er rig på kalium, men i calcium, vitamin A og protein også. Lad det simre i tern rabarber med en pakke af løgsuppe mix til at lave en sauce, der kombinerer godt med grillet svinekoteletter eller kylling bryst. Cook finthakket rabarber med appelsinjuice og en lille mængde af sukker. Bruge sirup på fedtfattig yoghurt eller frossen yoghurt, eller bland sirup med vodka til at lave en cocktail.

Rabarber Forskning

En kop kogt rabarber indeholder omkring 5 gram fibre og en kop rå rabarber indeholder omkring 2 gram. En 1999 undersøgelse offentliggjort i "British Journal of Nutrition" rapporter om, at fiber, rabarber kan medvirke til at sænke plasma-kolesterol niveauer. Visse komponenter i rabarber er ved at blive undersøgt for deres eventuelle kræft-bekæmpelse af effekter, ifølge Ronald Ross Watson, forfatteren af "Bioaktive Fødevarer i Fremme af Sundhed: Frugter og Grøntsager." Reagensglas-undersøgelser-hvilket betyder, at effekter er blevet studeret i celler i et laboratorium, men ikke i mennesker-har oplyst, at nogle kemikalier i rabarber kan modvirke kræft celler fra at vokse.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære