Sund Kost >> Kost

Hvor Meget Mælk at Drikke en Dag for Stærke Knogler for Voksne

Skrevet af Sharon Perkins ; Opdateret: 06 December, 2018

Hvis du er en voksen, du ikke behøver at drikke mælk for at holde dine knogler stærke. Mens du ikke har brug for kalk, D-vitamin og andre mineraler til at hjælpe med at opretholde knogletæthed og forebygge osteoporose, kan du opfylde disse behov med andre fødevarer eller kosttilskud. Hvis du kan lide mælk, men flere glas om dagen kan opfylde dine behov.

Møde-Calcium Behov med Mælk

Omkring 99% af kroppens calcium er bosat i dine knogler og tænder. Calcium giver knogler tæthed og styrke. Mælk er en fremragende kilde til calcium, med omkring 300 milligram per 8-ounce glas. For at opfylde kosten calcium krav, som kvinder behov for 1.000 mg per dag i alderen mellem 19 og 50 og 1.200 mg efter alder 51, i henhold til den føderale Kontor for Kosttilskud. Drikker tre til fire glas mælk vil opfylde dine calcium behov. For mænd, 1.000 mg mellem 19 år og 70 og 1.200 mg derefter giver calcium er nødvendig.

At få Nok D-Vitamin i Mælk

Mens calcium gør dine knogler stærke, det tager en tilstrækkelig mængde D-vitamin, for kroppen at absorbere det. Hvis du ikke får nok D-vitamin, kan du spise store mængder af calcium og stadig tabe knogletæthed. De fleste kommercielt produceret mælk i Usa er beriget med D-vitamin, for at sikre, at du vil absorbere calcium du få fra mælk. En 8-ounce servering af mælk omkring 30 procent af dit daglige D-vitamin behov, eller mellem 115 og 124 milligram vitamin D. Tre glas mælk om dagen vil opfylde dine D-vitamin behov.

Alternative Valg Af Fødevarer

Hvis du ikke kan lide mælk eller ikke kan drikke det på grund af laktose intolerance eller allergi, kan du vælge fra en bred vifte af fødevarer -- mejeri og nondairy -- for at hjælpe med at opfylde dine ernæringsmæssige behov og holde dine knogler stærke. Yoghurt indeholder mere calcium per portion end mælk, men typisk ikke er beriget med d-vitamin Forskellige typer af ost, såsom cheddar og mozzarella, også lige mælk i indhold af kalk. Fisk, heriblandt laks eller sardiner på dåse med knogler, kan bidrage til at opfylde både dine calcium og D-vitamin behov, uden mælk. Hvis du følger en vegansk kost, og ikke forbruge mejeriprodukter, tofu, berigede korn og grøntsager, såsom grønkål, majroe greens og bok choy kan hjælpe dig til at klare dig calcium behov. Berigede korn, der ofte indeholder både calcium og vitamin D.

Mælk Risici

I nogle tilfælde, at drikke for meget mælk kan være skadeligt. En Harvard School of Public Health undersøgelsen, rapporterede i oktober 2001 om udstedelse af "The American Journal of Clinical Nutrition," undersøgt beviser tyder på, at mænd, der forbruges mere end 2,5 portioner af mejeriprodukter per dag, havde en øget risiko for at udvikle prostatakræft i forhold til mænd, der forbruges mindre end en halv servering af mejeriprodukter per dag. Mænd med højere indtag havde en 32 procent større risiko for at udvikle prostatakræft. En meta-analyse af de tilgængelige undersøgelser, der er gennemført ved Tufts University og offentliggjort i December 2005 udgave af "Journal of the National Cancer Institute", rapporterede lignende resultater, selv om risikoen rapporteret, var små. Tal med din læge om calcium indtag, hvis du er en mand i risiko for kræft i prostata, eller hvis du har haft prostatakræft.

Om Forfatteren

Registreret sygeplejerske med mere end 25 års erfaring inden for onkologi, arbejdskraft/levering, neonatal intensive care, infertilitet og oftalmologi, Sharon Perkins har også medforfatter og redigeret en lang række sundhedsmæssige bøger for Wiley "Dummies" - serien. Perkins har desuden omfattende erfaring med at arbejde i hjemmet sundhed med medicinsk skrøbelige pædiatriske patienter.

ADVERT

Mest populære