Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Kød tror Du har Brug for en Dag Ernæringsmæssigt?

Skrevet af Sandra Kongen; Opdateret: 06 December, 2018

Du behøver ikke nogen kødet i din kost for at holde sig sund. Det er næringsstoffer i kød, som din krop kræver, og du kan få dem fra en række andre fødevarer kilder. Men hvis du ikke kan forestille dig at forlade kød fra den menu, helt, ikke. Men hvis du hellere vil fylde din tallerken med meatless lækkerier, så gør det. Det trick for enten mulighed, eller en kombination af begge, er at finde den rigtige balance.

De Sundhedsmæssige Fordele af Kød

Kød indeholder mange af de grundlæggende næringsstoffer, som din krop har brug for til at vokse eller reparere væv på det cellulære niveau. Proteiner i kød, for eksempel, fungerer som byggesten for dine muskler, knogler, hud, blod og brusk. Protein er også vigtigt, at oprettelsen af hormoner og enzymer, som kroppen bruger til at fungere, sådan som skjoldbruskkirtlen hormon, der hjælper med at regulere fordøjelsen, puls og humør. Sammen med fedt og kulhydrater, proteiner også give brændstof (kalorier) din krop kræver for peak performance.

Kød indeholder også en sund dosis af B-vitaminer, herunder niacin, thiamin, riboflavin, B-6 og B-12. Disse essentielle næringsstoffer til at opbygge sunde blodlegemer, holde dit nervesystem fungerer korrekt, og hjælpe din krop med at genopbygge væv.

Andre vitale næringsstoffer i kød, omfatter:

  • Jern, som transporterer ilt i blodet.
  • Zink, som hjælper dit immunsystem-funktion.
  • Magnesium, som er anvendt i opbygningen af knogler og frigive energi fra dine muskler.

Hvis du tilføjer fisk og skaldyr til din plan for ernæring – 8 ounces spredt over en uge – du vil få de sundhedsmæssige fordele af EPA og DHA. Disse omega-3 fedtsyrer findes i fisk og skaldyr og kan hjælpe med at mindske din risiko for at udvikle hjertesygdom.

Det Grundlæggende i, Herunder Kød i Din Kost

Kød indeholder mange vigtige næringsstoffer, og kan være et sundt supplement til din kost. Det er også forholdsvis høj i kalorier og mættet fedt, skriv din læge vil sandsynligvis foretrækker du at undgå, fordi det kan bidrage til høje LDL (dårlig kolesterol) niveauer og andre spørgsmål, såsom hjertesygdomme. For at minimere de potentielle sundhedsmæssige risici, der er forbundet med kød og undgå de høje kalorieindhold tælle, skal du vælge magre udskæringer og holde dit indtag rimelig. Hvis du er efter en grundlæggende 2,000 kalorie-per-dag kost, for eksempel, du behøver kun omkring 5 1/2 ounce af magert oksekød, svinekød eller fjerkræ, for at få alle de ernæringsmæssige fordele af kød.

Magert oksekød omfatter runde bøffer og stege, top loin, top højreb, chuck skulder og arm stege. Magert hakket oksekød, er 92 procent lean eller højere. For magert svinekød, vælge svinekam, mørbrad eller center lænden. Skinke er også sundt, men indeholder ofte et højt salt indhold på grund af hærdningsprocessen. Udbenet og uden skind kylling bryst og tyrkiet koteletterne din magreste fjerkræ valg.

Du kan også tilføje mangfoldighed til din kost ved at inddrage nogle af de gamle kød, der er ny igen, såsom bison eller buffalo kød. Denne ultra-magert protein er stigende i popularitet som en lækker, fedtfattig alternativ til oksekød.

Kød for at undgå eller kraftigt begrænse i din kost på grund af deres høje fedtindhold og højt kalorie indhold omfatter hakket oksekød, der er 75 til 85 procent lean, regelmæssig pølser, hotdogs, bacon og noget fjerkræ, såsom ænder. Din madlavning metode anliggender. Steger dit kød i afkortning eller andre faste fedtstoffer, såsom smør, bacon, smør eller andefedt, øger kalorie tæller, og tilføjer ekstra mættet fedt til dit daglige indtag. I stedet, kast din tyndt skåret kød let i olivenolie, drys på dine foretrukne krydderier, og for hurtigt at stege det for en flavorful twist, der tilføjer "sundt" fedt til dit måltid. Olivenolie er høj i enkeltumættet fedt, som kan øge HDL (gode kolesterol) niveauer i blodet. Tilføje de ekstra kalorier til din daglige tæller, men – om 124 per spiseskefuld. Heldigvis, en lille smule olivenolie går en lang vej.

Vil Meatless

Bønner, ærter, soja produkter, nødder og frø kan give mange af de samme næringsstoffer som kød og kan bruges til at erstatte kødet i dine måltider flere gange om ugen, eller altid, hvis du spiser en række af disse fødevarer i de rigtige mængder.

En fjerdedel kop kogt sort, nyre, pinto eller hvide bønner, for eksempel, er lig med en ounce af protein. Syv valnød halvdele, 1 spiseskefuld jordnøddesmør eller 1/2 ounce af solsikke frø giver dig den samme mængde protein som en ounce af kogte, uden skind kylling eller kalkunbryst.

Brug disse smagfulde fødevarer, som kød-erstatninger snarere end ud over kød i et måltid. Prøv en salat med valnødder eller garbanzo bønner, meatless chili med nyre-eller pinto bønner eller bønner og ris til at tilfredsstille din sult og din smag knopper. Uanset om du vælger at spise kød hver dag eller kun en gang imellem, det er et sundt supplement til din kost, når du følger et par grundlæggende principper.

Om Forfatteren

Sandra King bruger sin livserfaring som en lille virksomhed ejer, enlige forældre, lokalsamfundet frivillig og tvangsmæssig rejsende til at skrive om en lang række emner. Hun har grader i kommunikation og psykologi og har tjent certifikater i medicinsk skrivning, business management og anlægsgartneri. Hun bruger sine skrive evner til at meddele hende, publikum af de mange interessante eventyr, der findes i livet, og giver tips til, vokser ud over de udfordringer, du vil møde undervejs.

ADVERT

Mest populære