Sund Kost >> Ernæring

Hvor Meget Fiber, der Er i Øl?

Skrevet af Matthew Lee; Opdateret 07 December, 2018

Øl er en overraskende sund alkoholiske drikke. På trods af at være høj i både kulhydrater og kalorier, det indeholder store mængder B-vitaminer og visse mineraler. Øl, der indeholder en masse af humle -- for eksempel, India pale ale-er rig på nyre sundhedsfremmende fytokemikalier. Øl er også en meget beskeden kilde til kostfibre, med forskellige sorter, der bidrager forskellige mængder for at dit daglige indtag. Selv om du ikke bør stole på øl for sine ernæringsmæssige fordele, en eller to øl per dag kan være en del af en sund kost.

Kulhydrater og Fibre

Kostfibre er en af de tre forbindelser, der bidrager til en mad samlede indhold af kulhydrater. De to andre er sukker og stivelse, som begge er på kort sigt energi til din krop. Øl indeholder alle tre typer af kulhydrater, med de fleste af en øl er kulhydrater, der kommer fra stivelse og sukker. Afhængig af sorten, stivelse, der tegner sig for 0,7 3,9 procent og sukker hensyn til 0,8 til 2,3 procent af en øl samlede vægt. En anden 0,2 til 1 procent af en øl samlede vægt kommer fra kostfibre.

Forskellige Skøn

Den Amerikanske Diætetiske Association Gange hedder det, at standard metoder til vurdering af mad ' s fiber indhold er ikke korrekt for drikkevarer.Det AMERIKANSKE Department of Agriculture, ved hjælp af den metode, ADA Gange finder ukorrekte, officielt lister øl som indeholder 0 gram kostfibre. Så, 0,2 til 1 procent skøn over bidrag af kostfibre til øl ' s samlede vægt, som giver et meget anderledes syn. Som 12-ounce øl vejer ca 350 gram, og det betyder, at en dåse øl indeholder mellem 0,7 3,5 gram fiber, afhængig af sorten.

Direkte Foranstaltninger

Metoder til vurdering af mængden af fiber i drikkevarer, er forholdsvis nye. Som sådan, forskning i øl ' s fiber indhold giver forskellige estimater afhængigt af forskernes metoder. Men forskerne er generelt enige om, at øl og andre bleg øl indeholder mindre fiber end mørkere øl, som stouts og dragere. Disse skøn generelt falder i 0,2 til 1% interval for den mængde af fiber i øl. Som ADA Gange bemærker, standard-pilsnere og bleg øl indeholder 0,8 til 2 gram fibre i en 12-ounce kan, mens mørke øl spænder fra 1,3 til 2 gram per portion.

Opløselige Fibre

Alle af kostfibre i øl kommer fra opløselige fibre. I modsætning til uopløselige fibre, opløselige fibre let opløses i væske. Selv om øl indeholder mange fibre, stoffer kaldet beta-glucaner tegner sig for næsten alle en øl ' s fiber indhold. Øge dit indtag af disse fibre har mange sundhedsmæssige fordele, herunder fremme af sunde blod-sukker og blod-kolesterol niveauer. Disse ydelser bidrage til at reducere din risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, fiber i øl har nogle vigtige sundhedsmæssige fordele.

Om Forfatteren

Matthew Lee har været at skrive professionelt siden 2007. Tidligere og aktuelle forskningsprojekter, der har undersøgt effekten af en diagnose af brystkræft på livsstil og mental sundhed og overholdelse af livsstil-baseret (dvs ernæring og motion) og medicinsk behandling behandling programmer. Han har en Master of Arts i psykologi fra Carleton University og arbejder mod sin doktorgrad i sundhedspsykologi.

ADVERT

Mest populære