Sund Kost >> Kost

Hvor Meget Fedt der Er i Cheesecake?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret November 21, 2018

Hvis en cremet bid af cheesecake er din gå til dessert, har du måske lyst til at shoppe rundt for en ny favorit. Mens cheesecake ikke leverer en lille mængde af vitamin A og knogle-bygning calcium, det er også ganske høj, fedt -, sukker -, og overraskende, natrium. Har en lejlighedsvis splint af cheesecake, men vælger mere nærende desserter meste af tiden.

Fat i Cheesecake

Et udsnit af kommercielt forberedt cheesecake indeholder 18 gram fedt, hvoraf de 8 gram er mættet. Det er omkring en tredjedel af den øvre grænse på 22 gram mættet fedt bør du begrænse dig til, hvis du følger en 2,000 kalorie diæt, i henhold til MayoClinic.com. En skive hjemmelavet cheesecake har mindre fedt-12,5 gram, som 6.6 gram er mættet.

Funktioner af Fedt

Fedt er helt sikkert en kost bad guy, men det er nødvendigt, for mange funktioner i kroppen, herunder absorption af fedtopløselige vitaminer, såsom vitamin D. Det giver også brændstof til din krop og holder din hjerne at arbejde med det. De fleste af dit fedt indtag skal komme fra umættede fedtstoffer som findes i olivenolie, nødder, frø og avocado. Når du indtager for meget mættet fedt, som findes i animalske fødevarer, samt et par vegetabilske fødevarer, såsom kokosolie, det øger din kolesterol niveauer. Som din kolesterol niveauer stige, din krop er til at arbejde hårdere for at pumpe blod. Der sætter du på en øget risiko for hjerteanfald. For meget mættet fedt kan også øge din risiko for diabetes og usund vægtøgning.

Sukker og Natrium

Et stykke cheesecake kan indeholde op mod 18 gram tilsat sukker og 350 mg natrium. Den 18 gram sukker i en skive er omkring tre-fjerdedele af 24 gram kvinder bør begrænse sig til hver dag, og halvdelen af den daglige 36-gram grænse for mænd. Jævnligt spiser store mængder sukker kan forårsage dig til at få en usund mængde af vægt, men også sætter dig i risiko for hjertesygdomme. De 350 mg natrium svarer til 15 procent af din daglige 2,300-mg grænse, i henhold til MayoClinic.com. Ligesom sukker, store mængder af natrium kan forøge din risiko for hjertesygdom.

Spise Cheesecake

Mange supermarkeder bestanden reduceret-fedt versioner af cheesecake, og de er en lidt bedre løsning. Hvis du laver din egen cheesecake, skal du bruge reduceret-fedt, fløde, ost at skære fedt indhold af desserten. Tilføj næringsstoffer til din cheesecake ved at kvæle din bid i frisk frugt som jordbær, hindbær eller ferskner. En skål med frisk frugt med fedtfattig græsk yoghurt er et sundere alternativ, der har en lignende cremet konsistens og smag. Det er også væsentligt lavere fedtindhold end cheesecake.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære