Sund Kost >> Kost

Hvor Meget Fedt der Er i 6 Ounce af Grillet Kylling?

Skrevet af M. T. Wroblewski; Opdateret November 21, 2018

Mad erfaringer med staying power er ofte lært i en ung alder – som en, der siger fedtholdige fødevarer ofte smager så godt, at de friste dig til at nå til en anden skefuld eller få fat i en anden håndfuld. Som en voksen, du kan stadig foretrækker den fede smag af bøffer-og andet kød, men indser, skal du tippe skalaerne med lean menupunkter som kylling. Men her er en anden mad lektion: Kylling, der ikke er fri af fedt, enten, og det mest velsmagende portioner indeholder – du gættede det – de mest fedt. Hvis du pligtskyldigt at prøve at spise sundere fødevarer, grillet kylling sandsynligvis er nær toppen af din liste. Så hvordan kan du nyde de ernæringsmæssige fordele af kylling og bevare smag uden at udtørre denne go-to-måltid valg? Master grille nogle tips til at vippe skalaer fast i din favør.

En Bryst-til-Wing Sammenligning

Amerikanerne måske foretrækker du det hvide kød findes i kylling bryst, men mørke kød er hvor du vil finde juiciest, mest flavorful dele af en kylling – og de mest fedt. En gennemgang af en 6-ounce del af grillet kylling afslører forskelle:

  • Et kyllingebryst indeholder 340 kalorier og 14 gram fedt i alt, 4 gram, som er mættet. En trommestik har 360 kalorier og 18 gram fedt i alt, 5 i, som er mættet. En låret består af 420 kalorier og 26 gram fedt i alt, hvoraf 7 er mættet.* En vinge, der vrimler med 480 kalorier og 32 gram fedt i alt, hvoraf 9 er mættet.

Den Tynde Fat på

Mængden af mættet fedt er noget at se på, mens at indse, at alle animalske produkter, der indeholder en vis mængde af fedt. Desuden er, din krop har brug for en lille mængde af fedt til energi, og for at hjælpe med at absorbere næringsstoffer og vitaminer.

Balance er nøglen, især fordi der er for meget mættet fedt kan forårsage en stigning i kolesterol niveauer, hvilket øger risikoen for at pådrage sig hjerte-kar-sygdom. For at levere denne balance, American Heart Association anbefaler, at voksne begrænse deres indtag af mættet fedt på mere end 7 procent af de kalorier de indtager på en dag. Hvis du er efter en 2,000 kalorie-en-dag kost plan, derefter skal du begrænse din mættet fedt indtag til 16 gram / dag.

Grill Med Tillid

Disse tal kan inspirere dig til at fyre op i din grill. Selv om den "perfekte" stykke grillet kylling undvige du, du kan imponere gæster med din finesse, når du:

  • Pound kylling bryst for at opnå en fordel over deres ujævn form. De vil lave mere jævnt og tage mindre tid til at lave mad, også.
  • Marinade kylling stykker (hvis det er din præference) i køleskabet, ikke på disken.
  • Pensel risten med olie eller spray det med en nonstick spray. Dette skridt vil fjerne stikker – en af de største farer for madlavning kylling på grill under medium-høj varme.* Være selektiv i værktøjet (eller værktøjer) du bruge at manøvrere kylling på grillen. Undgå stikkende kylling med en gaffel eller en anden skarp genstand, da dette kan forårsage juice til at flygte, og det kan udløse en flare-up. Glat kantet tang er ideel til at dreje, flytte og løfte kylling.
  • Tæt top af grill mens kylling kokke. Et forseglet miljø, der vil hjælpe med at sikre, at kylling kokke jævnt og grundigt.
  • Anvende en glasur eller sauce i løbet af de sidste 15 minutter af til at grille tid. Dette bør give tilstrækkelig tid til glasur eller sauce til at karamellisere på kyllingen.* Test doneness med et kød termometer, du indsætter det i den tykkeste del af kylling og væk fra en knogle. En sikker indre temperatur er 165 grader – kulminerende en fødevare lektion om dette smart og sunde valg af fødevarer.

Justere din madlavning tid for den type af kylling du grille:

  • Kylling bryst skulle lave mad til mellem seks og otte minutter på hver side.
  • Underlår og vinger bør tage mellem otte og 12 minutter på hver side.
  • Lårene vil tage den længste, eller mellem 10 og 15 minutter på hver side.

Om Forfatteren

Mary Wroblewski fik en mastergrad med høj udmærkelse i kommunikation og har arbejdet som journalist og redaktør i to Chicago-redaktioner. Hun arbejdede sammen med en kendt Chicago-området ernæringsekspert og holistisk sundhedspleje rådgiver, hvis banebrydende arbejde fokuserer på fødevareallergi og troen på, at 1) mange mennesker har dem, men ikke kender, og 2) når du identificerer dem, kan folk gøre sunde kostvaner til en integreret del af deres liv. Mary skriver udførligt om sund kost og sund levevis emner.

ADVERT

Mest populære