Sund Kost >> Kost

Minimum kalorieindtag for en Teenage-Pige

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 12 December 2018

Bare som en teenage-pige indtagelse af for mange kalorier, er skadelig for deres sundhed-i henhold til U.S. Department of Agriculture, 32 procent af børn og teenagere er overvægtige eller fede-så er indtagelse af for få kalorier, som det stunts vækst og udvikling. National Institute of Mental Health rapporter om, at tre procent af teenagere i USA lider af en spiseforstyrrelse, såsom anoreksi. Ifølge University of Illinois Udvidelse, teen piger bør tage i mindst 1,600 kalorier hver dag.

Kalorieindhold Anbefalinger

Selv om 1,600 kalorier er det minimum, der kræves for teen piger, der er aktive piger bør forbruge yderligere. I henhold til de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010, stillesiddende teen piger i alderen 13 og 18 har brug for på 1.600 til 1.800 kalorier per dag, mens de aktive piger kræver 2,200 til 2400 kalorier hver dag (Side 78). Ældre teenagere har brug for flere kalorier end yngre teenager piger; for eksempel en 18-årig teenage-pige bør sigte for 1.800 2.400 kalorier per dag, afhængig af hendes aktivitetsniveau. Teen sportsfolk, især dem, der er involveret i udholdenhedssport, kan have kalorie behov, der overstiger anbefalingerne fra Kostråd til Amerikanerne.

Bekymringer

Spiser for lidt kan føre til svaghed, hovedpine, svimmelhed og koncentrationsbesvær i skolen. Hvis teen piger spiser for få kalorier over en længere periode, kan det også medføre hormonelle forandringer, svækkede knogler, uregelmæssig menstruation, infertilitet, hæmmet vækst og hjertesygdomme, ifølge University of Maryland Medical Center. Indtagelse af mindst 1,600 kalorier hver dag, kan hjælpe med at forhindre, at disse sundhedsmæssige problemer i teenage-piger.

Kost Sammensætning

Forbrugende den rigtige type af kalorier vil hjælpe en teenager pige opfylde hendes daglige næringsstof krav. For eksempel, Institut for Medicin tilskynder teens til at forbruge 45 til 65 procent af deres kalorier fra kulhydrater, 10 til 30 procent fra protein og 25 til 35 procent af deres kalorier fra fedt. Sunde kulhydrater omfatter hele korn, bælgfrugter, frugt, grøntsager, mælk og yoghurt, høj-protein fødevarer omfatter magert kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, æg, mejeriprodukter, tofu, seitan, bælgfrugter, nødder og frø og sunde fedtstoffer inkluderer vegetabilske olier, renset fisk, olier, oliven, avocado, nødder og frø.

Prøve Meal Plan

Måltid planer kan hjælpe teenage-piger mødes minimum kalorieindhold krav. En USDA 1,800-kalorie, sund madplan, der omfatter følgende: 2.5 kopper af grøntsager 1.5 kopper frugter 5 ounces høj-protein fødevarer 6 ounce af korn 3 kopper af mejeriprodukter 5 teskefulde af olier 161 ekstra kalorier hver dag.

Denne plan kan være egnet til en stillesiddende teen pige. En ounce af korn svarer til en skive brød, en halv kop ris, pasta eller kogte korn eller en kop er klar til at spise korn. En ounce af en høj-protein fødevarer er lig med en ounce af kød, kylling, fisk eller skaldyr, et æg eller en halv ounce af nødder.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære