Sund Kost >> Sunde Måltider

Som Mælk & Yoghurt Produkter Har Acidophilus i Dem?

At holde dit køkken redskaber og tilberedning af mad områder fri for bakterier er uden tvivl en god ting. Det er ikke nødvendigvis sandt i din krop, hvor en bred vifte af gavnlige bakterier, der spiller en vigtig rolle i at bevare din sundhed. Bakterier, såsom Lactobacillus acidophilus og Bifidobacterium lactis er kendte eksempler, en del af en gruppe af bakterier, der henvises til som "probiotika" på grund af deres gavnlige egenskaber. L. acidophilus er tilsat bevidst at mange mejeriprodukter som en sundheds-og ernæringsmæssige støtte.

Acidophilus Mælk

Det mest oplagte eksempel på et mejeri produkt med acidophilus er blot kendt som acidophilus mælk. Det er lavet fra et lavt fedtindhold eller fedtfrie mælk, som er podet med levende kulturer af acidophilus bakterier. Hvis mælken opbevares ved en temperatur, der fremmer bakterievækst, det tykner og udvikler en lille tang -- præcis som kulturperler kærnemælk -- som bakterier gør mælken lidt sur. Hvis mælken er podet, men så holdes kold, bakterier overleve, men ikke gære mælk. Denne type af acidophilus mælk hedder "sød", og ikke fordi det er sødet men fordi det ikke er sur.

Yoghurt og Yoghurt Drikkevarer

Yoghurt er et naturligt hjemsted for acidophilus, fordi det er et mejeri produkt, der allerede dyrkes med forskellige medlemmer af Lactobacillus familie. L. acidophilus er ikke traditionelt en del af yoghurt kultur, men det er tæt nok relateret til at trives under de samme betingelser. De fleste større og regionale producenter af yoghurt tilbyde særlige probiotiske versioner, der blev podet med acidophilus, bifido og undertiden andre probiotiske bakterier. Et par tilbyder også probiotiske versioner af deres yoghurt drikkevarer, en tyndere udgave af yoghurt, der er drikkeligt, som en milkshake.

Probiotiske Kefir

Kefir er en kultiveret-mælk drik, der kommer, ligesom yoghurt, fra hyrde kulturer i det Centrale Asien. Det er lavet af dyrkning mælk med kolonier af blandede bakterier, som danner synlige "korn", der kan skylles, gemmes og genbruges til næste batch. Den stammer af bakterier i disse korn er ikke helt katalogiseret og er kendt for at variere afhængigt af oprindelsen af kefir korn. Som med yoghurt, nogle kommercielle kefir-beslutningstagere bevidst tilføje acidophilus, at deres produkt markedsføring. Hobbyfolk kan manuelt tilføje acidophilus til deres hjemmelavet kefir gennem simpel at købe acidophilus kapsler og omrøring indholdet i drikken.

Nondairy Mælk og Drikkevarer

Ikke alle kan nyde smag og ernæringsmæssige fordele af acidophilus-kulturperler mejeriprodukter. Mælk allergi og laktose intolerance er både udbredt, og veganere undgår mejeriprodukter sammen med andre animalske produkter. Heldigvis, de samme bakterier, som kultur mælk til at lave yoghurt og kefir også arbejde på nondairy mælk lavet af soya eller nødder. Dette omfatter acidophilus og bifido, som trives i nondairy drikkevarer. Hvis din lokale detailhandlere ikke lager probiotiske versioner af din favorit nondairy yoghurt eller kefir, kan du være i stand til at anmode om dem.

Om Forfatteren

Fred Decker er uddannet kok og certificeret fødevaresikkerhed træner. Decker skrev for Saint John, New Brunswick Telegraf-Tidende, og er blevet offentliggjort i Canada ' s Gæstfrihed og Foodservice-magasin. Han holdt positioner, der sælger computere, forsikring og investeringsforeninger, og blev uddannet på Memorial University of Newfoundland og den Nordlige Alberta Institute of Technology.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Pixland/Getty Images
ADVERT

Mest populære