Sund Kost >> Sunde Måltider

Mælkeerstatning til Paleo Kost

Et af de vigtigste principper i den paleo kost er for at undgå landbrugsprodukter fødevarer som korn, bælgfrugter og mejeriprodukter. Hvis du for nylig har været paleo, kan du spekulerer på, hvad du kan erstatte mælk i dit daglige liv, der passer inden for paleo kost. Kokosmælk er nok den bedste paleo mælkeerstatning, som den er tyk, cremet og alsidig.

Hele Kokos Mælk

Den sundeste form af kokos mælk kan fås i et par måder, -- den første, er at udtrække mælk direkte fra hele kokosnødder. Hele kokos mælk kan også findes i dåser eller fremstillet af tørret kokos flager i hjemmet. Den mest sunde af disse valgmuligheder, er den friske mælk; men, hele, friske kokosnødder er ikke umiddelbart tilgængelige uden for troperne. Hvis du vælger dåse kokosmælk, kan du ønsker at få et mærke, der bruger dåser fri for bisphenol A, eller BPA. I henhold til sundhed ekspert Chris Kresser, BPA er sandsynligt, at udvaskes fra dåser i stærkt sure eller fedtholdige fødevarer -- læsning, kokosmælk. Kresser anbefaler, at den Oprindelige Skov mærke af kokosmælk, som bruger BPA-fri dåser og kan findes i de fleste fysiske dagligvarebutikker.

Hvordan man Laver kokosmælk Alene

Hvis du ikke kan komme med friske kokosnødder og du vil gerne undgå dåse kokosmælk, kan du lave din egen kokosmælk hjemme med tørret kokos flager, et dørslag, ostelærred, og lidt tid, efter at WellnessMama.com. Heat 4 kopper vand, indtil hot, men ikke skoldning, og derefter sætte det varme vand med 1,5 til 2 kopper revet, usødet kokosnød i blenderen. En high-power blender vil få arbejdet gjort mest effektivt. Blend på høj for et par minutter, indtil blandingen bliver tyk og cremet. Hæld det gennem en maske dørslag først, derefter stamme den resterende væske gennem et par lag af ostelærred. Opbevares i køleskab og anvendes inden for tre til fire dage.

Fordele ved kokosmælk

Kokosmælk er høj i medium-kæde fedtsyrer, som er en sund form af mættet fedt kroppen kan bruge til energi meget nemt, i henhold til Kresser. En artikel offentliggjort i "The Ceylon Medical Journal" i juni 2006 rettet den misforståelse, at da kokos mælk har et højt indhold af mættet fedt, det er dårligt for helbredet. Forskere hævder, at de medium-kæde fedtsyrer i kokos mælk, der ikke er genstand for nedbrydning på samme måde som mættede fedt fra animalske kilder, gør det til en form for mættet fedt, der er potentielt ikke dårligt for helbredet. Kokosmælk er også høj i fiber, vitaminer C, B-1, B-3, B-5, B-6 og E; og mineraler, jern, selen, kalcium, magnesium og fosfor, ifølge en artikel i BBC ' s Godt Helbred Blog.

Andre Paleo Modermælkserstatning

Andre sunde modermælkserstatning til paleo kost omfatter mandler, cashew, hamp og hasselnød mælk. De samme forholdsregler gælder, når du køber møtrik mælk i butikken; undgå produkter med konserveringsmidler og sukker. Du kan lave din egen møtrik mælk hjemme ved iblødsætning af nødder natten over i vand og derefter blande nødder og vand i en høj-drevne blender. Stamme på samme måde, som den hjemmelavede kokosmælk og nyde.

Om Forfatteren

Amy Myszko er en certificeret klinisk farmaceut og ernæringsmæssige konsulent, der har hjulpet mennesker med at finde større sundhed og balance gennem kost, livsstil og naturmedicin siden 2006. Hun har fået sin certificering fra North American Institute of Medical Herbalism i Boulder, Colorado. Myszko også har en BA i litteratur fra University of Colorado.

Foto Credits

  • Goodshoot/Goodshoot/Getty Images
ADVERT

Mest populære