Sund Kost >> Kost

Hvordan at Få Mælk Næringsstoffer Uden Mælk

Skrevet af Kevin Jernbane; Opdateret December 19, 2018

Man undgår mælk, der er et must for nogle, og en præference for andre. Hvis du er laktose intolerant, for eksempel, du mangler evnen til at nedbryde laktose -- mælk, sukker. Resultatet af konsummælk i dette tilfælde kan føre til gas, oppustethed og kramper. Ved at undgå mælk, du vil også være at videregive nogle af de vigtigste næringsstoffer. Dette ikke for at udgøre en risiko for din sundhed, hvis du inkluderer fødevarer og drikkevarer i din kost, der har de samme næringsstoffer som mælk.

Spiser Kød

Mælk er protein-rige, som hjælper med muskelopbygning, celle reparation og hår, hud og negle styrke. Et glas mælk er normalt omkring 8 gram komplet protein, som har alle de essentielle aminosyrer er til stede. Enhver form for oksekød, fjerkræ, svinekød, fisk eller vildt vil også forsyne dig med komplet protein, samt æg. Tofu, sojabønner og quinoa er komplette proteiner samt. Disse fungerer godt i veganske kost, fordi de ikke er animalske. Du har også mulighed for at kombinere to eller flere ufuldstændige proteiner sammen til komplette proteiner, hvis du er veganer. For eksempel, par brune ris med bønner eller gør chili med bønner, hvede bær og majs.

Omfatter Grønne i Din Kost

Calcium er en elektrolyt mineral brug for stærke knogler og tænder, og det spiller også en rolle i nerve impuls transmission. Mælk er ofte indtages på grund af dens høje indhold af kalk. For at få kalk uden mælk, tilsæt collard greens, grønkål, spinat og bok choy i din kost. Hver enkelt af disse grønne regnskaber for over 100 mg calcium per portion. Den daglige anbefaling for calcium er 1.000 mg om dagen for mænd 19 til 70 år gamle og kvinder og kvinder fra 19 til 50. Kvinder i alderen 51 til 70 bør indtage 1.200 mg i døgnet. Disse greens kan være dampet, wok-stegt i olie eller juiced. Brug dem enkeltvis eller parre dem sammen til et medley af greens.

Drik Berigede Appelsinsaft

Ifølge National Institutes of Health, D-vitamin er nødvendigt for optagelsen af calcium i kroppen. Ikke får nok D-vitamin kan resultere i svækket knoglerne. Mælk, der har D-vitamin tilføjet kaldes befæstede. Se for berigede appelsinsaft i stedet for mælk. Laks, tun, æg, æggeblommer og cod liver oil også indeholder store mængder af vitamin D. Hvis du er veganer, stick med berigede appelsinsaft, eller sørg for at komme ud i solen. Solen får din krop til at producere D-vitamin naturligvis. Tre ugentlige anfald af solen i 10 til 15 minutter er optimal.

Forberede Bønner til en Side Parabol

Mælk indeholder moderate mængder af vitamin B-12, riboflavin og pantothensyre. B-vitaminer er ansvarlige for dannelse af røde blodlegemer og hudens sundhed, og de også hjælper med at nedbryde kulhydrater, protein og fedt til energi. Omfatter grøntsager i din kost for at få de B-vitaminer du går glip af mælk. Bælgfrugter bestå af bønner, linser og ærter. Disse ikke kun har B-vitaminer, men de er også høj i fibre, som hjælper med at fylde dig op, og forhindrer forstoppelse. Også se for brød og korn, der er beriget med B-vitaminer. Dette vil være anført på emballagen.

Drys Frøene i en Salat

Fosfor er et mineral, der har den samme knogle-styrkende virkning på kroppen som calcium. Det hjælper også med affald filtrering gennem nyrerne. Mælk har en moderat mængde fosfor. For at opnå fosfor uden at drikke mælk, tilsæt græskar-eller solsikkekerner til din kost. Drys dem i en salat, eller parre dem med paranødder til en snack. Paranødder har også et højt indhold af fosfor.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

ADVERT

Mest populære