Sund Kost >> Kost

Mælk og Müsli til Sundhed

Skrevet af Khadejah Makkieh; Opdateret December 19, 2018

Granola er generelt en blanding af havregryn, nødder, frø og hvedeklid, der kan spises med mælk til en sund og energigivende. At erstatte din sædvanlige sukkerholdige morgenmadsprodukter med mælk og müsli er en lille ændring, der kan gøre en stor forskel i din sundhed. Hvis du allerede omfatter mælk og müsli i din kost, vælge den rigtige typer og mængder vil sikre, at du får maksimal sundhedsmæssige fordele.

Fordelene ved Mælk

Mejeriet har været anbefalet som en del af en sund kost af forskellige årsager. I et nyligt vægttab undersøgelse i "Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics," de, der forbruges mejeri regelmæssigt havde mere succes med at opretholde vægttab end dem, der ikke indtager mælkeprodukter. Mejeriprodukter, som også giver calcium og D-vitamin, som er vigtige for næring mange af kroppens mekanismer og styrke dine knogler.

Fordelene ved Granola

Granola er en kilde til fuldkorn, som også i høj grad forbedre din sundhed. Fuldkorn er fyldt med fibre, mineraler, vitaminer og antioxidanter. Fiber kan hjælpe til at dæmpe din appetit til at støtte i vægttab samt fastholde en sund blodsukker, blodtryk og triglycerid-niveauer. De mineraler, vitaminer og antioxidanter, hele korn styrke dit immunforsvar til at hjælpe med at bekæmpe kræft og mange andre sygdomme.

De Rigtige Kilder

Fedtfri eller fedtfattig mælk er den bedste mejeri muligheder for voksne; de giver alle de vitaminer og mineraler, som voksne har brug for, uden unødvendigt fedt. Når du vælger granola, se efter "hele korn" på etiketten og forsøge at undgå mærker, der indeholder store mængder tilsat sukker. Tjek ingredienslisten: elementer såsom rå sukker, sakkarose, high-fructose corn sirup eller honning betyde tilsat sukker. Indholdsstoffer er opført i rækkefølge efter faldende vægt, hvilket betyder, at jo længere ned i disse ord er i ingredienslisten, mindre tilsat sukker, som de repræsenterer.

Anbefalede Mængder

Den anbefalede daglige mængde fuldkorn for voksne er 3 til 4 ounces og 1 til 2 ounces for børn under 9 år gammel. En ounce af hele korn er lig med 1 kop granola. Den anbefalede daglige mængde af mælkeprodukter for voksne er tre 1-kop portioner af mælk eller yoghurt og to 1-kop portioner til børn under 9 år gammel.

Om Forfatteren

Khadejah Makkieh er en registreret diaetetiker med en passion for at skrive, undervisning og madlavning. Hun har en Master of Science i ernæring fra Texas Woman ' s University og arbejder i øjeblikket som en college instruktør. Makkieh s skriftligt har også været omtalt i FASEB videnskabeligt tidsskrift.

ADVERT

Mest populære