Sund Kost >> Sunde Måltider

Gør Dit Stofskifte Langsomt Ned på Mindre End 1000 Kalorier på en Dag?

Skrevet af Lau Hanly; Opdateret December 27, 2018

Antallet af kalorier, du spiser hver dag, og mængden af fysisk aktivitet, du gør, påvirker dit stofskifte. Hvis du spiser et lavt antal kalorier, især hvis du dukkert under 1.000 kalorier per dag, mens du spreder en masse energi under træningen, kan du forvente, at dit stofskifte til at bremse ned.

Vær Realistisk Med Begrænsninger

Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, moderat aktive voksne kvinder har brug for 1,800 til 2.200 kalorier om dagen for at opretholde deres vægt, mens de moderat aktive mænd har brug for 2,200 til 2800 kalorier om dagen. Selv hvis du ønsker at tabe sig, en begrænsning på 300 til 500 kalorier om dagen er nok: Der er meget lidt brug for at reducere dit daglige indtag til mindre end 1.000 kalorier, fordi dit stofskifte er afhængig af de kalorier til at fortsætte med at fungere på et optimalt niveau.

Hvorfor Stofskifte Afvikler

Når du følger en meget lav-kalorie kost plan, dit stofskifte bremser som en beskyttende mekanisme. Din krop er afhængig af at have fat tilgængelige butikker klar til at give energi til din dag-til-dag aktiviteter. Din basal metabolic rate er den mængde energi, der bruges "i hvile" for vejrtrækning, blodcirkulation, fordøjelse og så videre, tegner sig for op til 75 procent af de kalorier, din krop bruger hver dag. Din krop vil altid prioritere at have afsluttet disse "i hvile" - aktiviteter: Hvis der er meget få kalorier til rådighed, dit stofskifte bliver langsommere, så de væsentlige funktioner, der kan være afsluttet.

Metabolisme og Muskel

At begrænse dit daglige indtag af kalorier vil føre til fedt tab, men også til et tab af muskelmassen. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Family Practice" sætte emner på en 900 - til 1.100-kalorie-per-dages madplan. I gennemsnit har de tabt 15 procent af deres kropsfedt og 5 procent af deres muskelmasse og samtidig opretholde en 15 procent fald i den samlede metaboliske sats. Tabet af muskelmasse bidrager til en langsommere stofskifte, fordi muskler forbrænder mere energi end fedt. De mindre muskler er til rådighed, jo langsommere stofskifte kan tillade sig at være.

Vær Forsigtig Med Dine Kalorier

Når du begrænse dine kalorier, er det vigtigt at få disse kalorier fra sunde fødevarer, kilder, så vælg naturlige hele fødevarer i stedet for junk. Vælg magert kød, hele korn, mejeriprodukter, nødder, frugt og grøntsager, så din krop får den makro - og mikronæringsstoffer det behov. Vær opmærksom på, at aggressive lang sigt begrænsning vil ikke alene føre til metabolisk aftagende, men kan også medføre hormonale forstyrrelser og psykologiske problemer.

Om Forfatteren

Lau Hanly kører Hård For Livet, en ernærings-og fitness selskab, der hjælper unge kvinder kan starte med at spise sundt og smart træning, uden at overbelaste dem. Hun har et certifikat for ernæring, samt individuel coaching, standard fitness og ernæring programmer, og gruppe træning.

ADVERT

Mest populære