Sund Kost >> Andre

Dække Dit Proteinbehov

Oversigt

Protein, der gør op alle de dele af kroppen, og er afgørende for reparation og regenerering af celler. Kvinder har brug for 46 gram protein om dagen og mænd kræver 56 gram. At spise en afbalanceret kost, der indeholder magert kød, nødder, frø, tofu, bønner og mejeriprodukter vil sikre, at du får masser af væsentlige næringsstoffer. Proteinpulver og whey protein er ren protein muligheder, du kan overveje.

Comstock/Comstock/Getty Images

Kan Proteinpulver Skal Indtages Sammen Med Måltider?

Protein pulver er typisk blandet i vand og proteiner, den indeholder, vil blive indtaget, hvis du har det med et måltid. Din krop vil kun optage en vis mængde af denne essentielle næringsstoffer på én gang, dog. Hvis du har drink med et måltid, der indeholder andre kilder til protein, din krop vil stadig gøre brug af protein i pulveret, selv hvis du ikke optage hver enkelt gram.

Liquidlibrary/liquidlibrary/Getty Images

Kan Protein Shakes Være et Måltid Erstatning?

Lejlighedsvis protein shake i stedet for et måltid sandsynligvis ikke vil skade dit helbred, men jævnligt at erstatte måltider kan føre til, at visse ernæringsmæssige mangler, i henhold til MayoClinic.com. Protein er en vigtig del af din kost, men protein shakes indeholder ikke andre næringsstoffer, du har brug for, såsom C-vitamin og kalium, du får fra frugt og grøntsager og fibre får du fra fuldkorn. Hvis du bruger protein shakes som en måde at skære kalorier, kan du tale med din læge om sundere måder at kaste overskydende vægt.

Digital Vision./Digital Vision/Getty Images

Hvor Meget Protein Kan Du Have til Et Måltid?

Kort sagt, du kan have lige så meget protein som du ønsker på et givent måltid, men det er bedre at spise mindre portioner flere gange om dagen. Din krop kan ikke absorbere alle de proteiner, du spiser på grund af en proces, der kaldes biotilgængelighed, som er en måling af, hvor meget af et næringsstof, som du kan fordøje i en vis mængde tid. Derfor er det en bedre idé at medtage nogle af protein ved hvert måltid. Variere kilder til protein, du spiser sammen med dine måltider, også. Komplet proteiner som kød, fisk, mælk, æg og ost, indeholder alle de essentielle aminosyrer, som din krop har brug for, mens ufuldstændige proteiner, såsom bønner, nødder og frø, er blot nogle af de aminosyrer.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Protein Er Det for Pre-Workout Måltider?

Mængden af protein du har brug for før en energisk træning afhænger af dit køn, vægt og ernæringsmæssige behov, så mængden er forskellig for alle. Et par retningslinjer, men kan hjælpe dig med at afgøre, hvor meget du har brug for. Den anbefalede daglige tilførsel for protein er ca 8 gram for hvert pund af legemsvægt, og dette beløb skal være spredt over hele dagen. Hvis du arbejder ud til at være i form, et måltid, der omfatter omkring 10 gram protein er sandsynligvis tilstrækkeligt. Hvis du er en seriøs atlet eller bodybuilder, du måske har brug for så mange som 30 gram protein før du arbejder ud, ifølge en artikel offentliggjort i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" i 2006.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Protein i et Måltid Kan Bruges af Kroppen?

Mængden af protein, din krop bruger, afhænger af typen af protein, du spiser, og det beløb, dit måltid indeholder. Din krop kan kun absorbere mellem 10 og 15 gram protein per time, i henhold til Præcision Ernæring. Dette betyder, at hvis du spiser en stor bøf med 28 gram protein eller en dobbelt cheeseburger med 30 gram, kan du ikke være at få alle de proteiner, du tror, du er. For at være sikker på at du får tilstrækkelig protein, spise lidt protein ved hvert måltid og et par gram for snacks. Har røræg til morgenmad, et stykke fedtfattig ost til en snack og en mager kalkun sandwich til frokost. En kotelet, hvid-kød kyllingebryst eller et stykke fisk, der vil hjælpe dig med at få en god mængde protein til middag.

Stockbyte/Stockbyte/Getty Images

Gør et Lille Måltid, Inden Whey Protein Hjælpe Absorption?

At spise et lille måltid, der indeholder kulhydrater og fedtstoffer, der kan hjælpe med at maksimere dine absorption af proteiner fra din whey protein drink. Spiser et måltid, der indeholder sunde kulhydrater, som hele hvede brød, frugt og grøntsager. Omfatter umættede fedtstoffer i din mad, også. Nødder, frø, avocado og fisk er nærende måder at forbruge umættede fedtstoffer.

Billeder.com/Fotos.com/Getty Images

Hvor Meget Protein Pr Måltid, til at Føle sig Fuld?

Selv små mængder af protein, vil fylde dig op og afværge sult. Du bør sigte mod at få mellem 10 og 35 procent af din samlede kalorieindtag fra protein, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. Dette gælder for dit måltid, så godt. Hvis du spiser en 500-kalorie måltid, 50 til 200 kalorier bør komme fra protein. Sørg for, at det er en sund kilde til protein, også. Magert kød, fisk, nødder og bønner er nærende måder at indeholde protein i din mad.

Hemera Teknologier/Fotos.com/Getty Images

Hvor Meget Protein til at Sætte i en Smoothie til Måltid Udskiftning?

Spørg altid din læge, før du bruger protein pulver og smoothies som måltid udskiftninger. Når du får de grønt lys, bland en pakke, normalt svarende til omkring 36 gram protein i din smoothie, i henhold til Drugs.com. Hvis du køber dit proteinpulver i bulk, skal du bruge et scoop på et tidspunkt. Tilføj ikke mere end dette uden godkendelse fra din læge og ikke bruge smoothies som måltid udskiftninger på en langsigtet basis uden at drøfte fordele og ulemper med din sundhedspleje udbyder.

Jupiterimages/Comstock/Getty Images

Hvor Meget Protein Kan Nogen Fordøje og Absorbere Fra det Ene Måltid?

Du absorbere mellem 10 og 15 gram protein for en time, men du ikke har ubegrænset tid til at gøre brug af dette protein. Efter ca 1 1/2 time, protein, du har spist, er blevet fordøjet og er enten optages, eller den kan sendes gennem dine tarme og kolon som affald. Hvis du forsøger at få alle dine proteiner fra et måltid, chancerne er, at din krop vil ikke bruge det hele.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære