Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Opfylde Voksne kalorieindtag Behov

Den gennemsnitlige kvinde har brug for mellem 1.600 og 2.400 kalorier per dag, mens det gennemsnitlige menneske bør indtage mellem 2.000 og 3.000 om dagen, i henhold til retningslinjer, der er udstedt af United States Department of Agriculture. Forbrugende den rigtige antallet af kalorier er vigtigt-hvis du spiser for mange, kan du tage på i vægt, mens alt for få kan være skadelige for dit helbred. Møde din kalorieindhold krav, der er ligetil, hvis du spore og planlægge dit indtag i overensstemmelse hermed.

1

Faktor i din legemsvægt og aktivitetsniveau. USDA retningslinjer er brede og kræver en vis grad af individualisering. Hvis du er meget aktiv, kan du spise et større antal kalorier, men hvis du er stillesiddende eller kun let aktiv, holde sig til den lavere ende. Det samme gælder eller din kropsvægt -- tungere mennesker har behov for en højere indtagelse, som de forbrænder flere kalorier hver dag.

2

Styr dit kalorieindtag. Du kan gøre dette på én af tre måder, -- check emballagen på alt, hvad du spiser og tilføje op kalorieindhold totaler på en lommeregner, skal du oprette et regneark med dine almindeligt spiste fødevarer med deres kalorieindhold beløb, eller bruge et website eller en app til at spore dit indtag hver dag.

3

Spise lavere kalorieindhold fødevarer, hvis du kæmper med at holde din kalorieindtag nede. USDA anbefale at spise mere mørk grøn og orange grøntsager, bælgfrugter, frugter, hele korn og fedtfattige mejeriprodukter sammen med mindre raffinerede korn og for meget sukker og for højt fedtindhold fødevarer.

4

Tilføj sunde fedtstoffer, såsom oliven, olivenolie eller rapsolie, avocado og nødder til din madplan hvis du har svært ved at spise nok kalorier. Du kan også øge dit kalorieindtag sundt ved at drikke mælk og smoothies i stedet for kost, drikke, mellemmåltider om trail mix og tilføje peanut smør med frugt, sandwich og kiks, rådgive University of California San Francisco, Medical Center.

Advarsel

  • Check med din læge, før du foretager nogen ændringer af din kost.

Om Forfatteren

Mike Samuels begyndte at skrive til hans eget fitness hjemmeside og de lokale publikationer i 2008. Han er uddannet fra Peter Symonds College i STORBRITANNIEN med A-Niveauer i loven, erhvervsliv og idræt, og er en fuldt kvalificeret personlig træner, sports massage terapeut og korrigerende motion specialist med akkrediteringer fra Førende Internationale.

Foto Credits

  • Jupiterimages/liquidlibrary/Getty Images
ADVERT

Mest populære