Sund Kost >> Ernæring

Hvordan til at Måle Stevia

Skrevet af Michelle Kerns; Opdateret December 27, 2018

Stevia er et kaloriefrit, kulhydrat-gratis naturligt sødemiddel, der, i sin meget renset form, kan være mere end 200 gange sødere end en tilsvarende mængde sukker. Stammer fra Stevia rebaudiana, en indfødt sydamerikanske plante, sødemiddel fås som et pulver eller i flydende ekstrakt, der kan anvendes, når du vil bruge sukker eller andre sødestoffer i madlavning eller bagning. Den eneste form for stevia godkendt af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration, er Rebaudioside A, eller Reb A. Tale med din læge, før du bruger nogen anden type af stevia som sødemiddel.

Måler ca 1 tsk pulver eller i flydende stevia-ekstrakt som en erstatning for hver kop sukker kaldes for i en opskrift.

Brug en kvart tsk pulveriseret stevia-ekstrakt for hver spiseskefuld sukker eller andet sødemiddel, der kræves i opskrifter. Erstatning for seks til ni dråber flydende stevia-ekstrakt for det samme beløb.

Tilføj en sekstendedel af en teske -- det svarer nogenlunde til en knivspids -- som en erstatning for opskrifter, som kræver, 1 tsk kaloriefattige sødemidler som sukker eller honning. Brug to til fire dråber som en erstatning, hvis du har flydende stevia-ekstrakt.

Ting, Du Bliver Nødt

  • I pulverform eller flydende stevia-ekstrakt

  • Målebæger og skeer, som er nødvendig for

Tip

Mængden af sødme i forskellige kommercielle mærker af stevia varierer meget. Eksperimentere med den mindste anbefalede mængde af stevia til dit brand og øge, som det er nødvendigt.

Advarsel

Center for Videnskab i Offentlighedens Interesse, advarer om, at stevia ikke er blevet tilstrækkeligt testet, før det blev godkendt af FDA som et sikkert sødemiddel. Nogle dyr forskning tyder på, at stevia kan øge din risiko for kræft og reproduktive problemer. Sødemidler som stevia, kan også øge din appetit og bidrage til vægtøgning. På ACE Fitness hjemmeside, registreret diaetetiker Natalie Digate Muth rådgiver indtager stevia i moderate mængder.

Om Forfatteren

Michelle Kerns skriver til en bred vifte af print-og online publikationer og har specialiseret sig i litteratur og videnskab emner. Hun har fungeret som en bog klummeskribent siden 2008 og er medlem af National Book Critics Circle. Kerns studerede engelsk litteratur og neurologi ved UC Davis.

ADVERT

Mest populære