Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Måle Inches til Vægttab

Skrevet af Erica Kannall; Opdateret December 27, 2018

Når du arbejder på at tabe sig, er det en god idé at være opmærksom på den inches, du har tabt i over antallet på skalaen. At øge motion og ændrede spisevaner for at fremme vægttab kan betyde en ændring i din krop sammensætning. Du kan få muskler, samtidig med at tabe fedt. Som et resultat, dine bukser størrelse kan falde hurtigere end din pounds. At være opmærksom på at dette tab af cm kan hjælpe med at holde dig motiveret og opmuntret, når vægttabet.

Taljemål

Dit taljemål er de mest almindelige målinger, der skal vise inches tabt. Det er også en god indikator for forekomsten af kroniske sygdomme, såsom hjerte-karsygdomme, diabetes, højt kolesteroltal og højt blodtryk, ifølge McKinley Health Center. Du skal bruge et målebånd til at gøre dette derhjemme. Find toppen af den ene hofte ben og hold nul ende af målebåndet på din hofte. Pak målebånd rundt om din talje på højden af dine hofter og parallelt med gulvet. Du ønsker, at målebåndet tæt mod bar hud ikke tøj, men tryk ikke den målebånd ind i din hud. Læs antallet af tommer på båndet, hvor den møder tilbage med nul point.

Hip Måling

Din hofte, eller balder, måling vil ændres, når du tabe sig. Målingen er taget omkring det tykkeste område af din bagdel. Stå med benene, hofte-afstand fra hinanden, og pak målebånd rundt om din bagdel parallelle med gulvet. Denne måling kan være taget over dit tøj. Sørg for, at målebåndet er lunt, men ikke for stramt.

Arm Omkreds

Omkredsen af dit våben også ændringer, som du miste vægt. Det er nyttigt at have en assistent til denne måling. Finde det midterste punkt på din overarm mellem din albue og skulder. Det kan være nyttigt at sætte en lille prik på denne midtvejsstatus med en markør. Slappe af din arm, så det hænger frit på din side, mens du står eller sidder med din albue bøjet og din underarmen hviler komfortabelt på din side. Har din assistent sted nul af målebåndet på markøren dot, vikle tape rundt om din arm parallelt med gulvet og læse den måling, hvor båndet krydser over sig selv. Du kan forsøge denne måling på egen hånd, men det kan være svært med den ene hånd.

Mid-Thigh Måling

Du vil sandsynligvis miste inches omkring midten af låret under et vægttab, så godt. At tage denne måling, skal du finde midtpunktet på dine lår mellem toppen af knæskallen og den krølle på dit lår og lysken. Igen, det kan være nyttigt for at markere centrum. Sidde med knæene bøjet i en 90-graders vinkel med dine fødder fladt på gulvet, hvis du laver denne måling alene. Wrap målebåndet omkring midtpunktet på dine lår.

At Tage Målinger

Tage din krop omkredse en gang eller to gange om måneden for at måle dit vægttab fremskridt. Under disse målinger første ting om morgenen, kan være nyttige. Spor målinger i en dagbog sammen med vægttab. For at reducere risikoen for kronisk sygdom, at kvinder bør opretholde et taljemål under 35 inches og mænd bør holde taljemålet til mindre end 40 cm.

Om Forfatteren

Erica Kannall er en registreret diætist og certificeret sundheds/fitness specialist med American College of Sports Medicine. Hun har arbejdet i klinisk ernæring, fællesskab, sundhed, fitness, sundhed, coaching, rådgivning og food service. Hun har en Bachelor of Science i klinisk diætetik og ernæring fra University of Pittsburgh.

ADVERT

Mest populære