Sund Kost >> Sunde Måltider

Måltider til at Gøre på en Varm Dag

På en varm dag, den sidste ting du ønsker at gøre, er at hæve temperaturen indendørs ved at dreje på den ovn eller komfur til at lave aftensmad. Du vil finde masser af måder, købmand til at lave aftensmad, uden at koge. Mange protein muligheder er til rådighed, forkogte på deli eller fiske-counter, der kan bruges til at lave frisk, sund sommeren hele familien vil nyde.

Rejer Salat

Skrællede, kogte og deveined rejer er tilgængelige på de fleste dagligvarer. Hvis din butik ikke tilbyde nogen forkogte rejer, spørge, hvis de ansatte vil damp eller kog dem for dig, eller se fryser sektion. Hvis du finder dem frosne, bare tø forsigtigt under koldt vand. Start denne enkle sommer salat fjerne haler fra den ene pund af færdigretter, deveined rejer. Bland mayonnaise, saft og citronskal af en orange og salt og peber. Hak et rødløg og kaste med rejer. Hæld mayonnaise-blandingen over rejer og rør til at kombinere. Kast med hakket, frisk dild og kapers. Tjene rejer salat over bibb salat med sprøde ruller.

Antipasti Salat

Denne salat kombinerer smag af Italien med en skarp vinaigrette. Køb salami og provolone på deli. Grib peberfrugter, oliven og artiskok hjerter fra salat bar eller krydderi midtergangen. Hak alle ingredienserne til lignende-størrelse stykker. Kombinere med et hoved af hakkede romaine salat i en stor glasskål. I en anden skål, piskeris lige dele Dijon-sennep med rød vin eddike. Som du fortsætte med at piske, dryp med olivenolie, indtil det har den rette konsistens. Sæson dressingen til med salt og peber. Hæld det over salaten og kast. Tilføj croutoner for ekstra crunch.

Asian Kylling Salat

Rotisserie-kyllinger er en stor go-to valg for enhver måltid. For denne Asiatisk kylling salat det eneste apparat, du har brug for at afslutte måltidet er en blender. Fjerne huden og makulere kylling. Kombinere kylling, hakket rødkål, røde peberfrugter, forårsløg og cashewnødder i en stor skål. I en blender, tilføj en flok af koriander, uden stængler, saft af en lime og lidt rapsolie og puré indtil glat. Kast med kylling og kål blanding. Denne salat kan være foretaget forud og køl i op til to timer.

Vegetar Wraps

Når det er varmt udenfor, tunge måltider veje dig ned. Spring kød hele sammen og lave vegetar-wraps. Afløbet en dåse hvide bønner og, ved hjælp af en gaffel, mash sammen med en avocado, indtil glat. Krydr med salt og peber. Spredt omkring to spiseskefulde på den ene side af en hel hvede wrap. Sprede inde med blandede grøntsager, tomater, peber, ost, kål, oliven eller andre grøntsager, du foretrækker. Serveres med sød kartoffel chips. Gøre dette måltid endnu hurtigere ved at snuppe alle dine grøntsager fra salat bar.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære