Sund Kost >> Ernæring

Måltid Udskiftning Vibrationsindstillinger for Insulin-Resistente Patienter

Skrevet af Tanya Brun; Opdateret December 27, 2018

Insulin resistens opstår, når insulin-hormonet bliver mindre effektiv til at sænke blodsukkerniveauet. Det er en forløber for diabetes og har en højere sandsynlighed for at udvikle sig i dem, der er overvægtige eller fede. Høj-fedt kost er den største synder, hvilket er grunden til at mange læger gør kost-relaterede forslag til patienter, der er insulin resistent. Sammen med stigende fysisk aktivitet, ændre din kost er nødvendigt for at bekæmpe denne lidelse. Drikke måltid udskiftning shakes er en måde at drastisk sænke dit fedt indtag, samtidig med at øge næringsstof forbrug, som reducerer risikoen for diabetes.

Ved hjælp af Udskiftning Vibrationsindstillinger for vægtkontrol

Handel usunde måltider for næringsstof-tætte shakes er en måde til at sænke dit kalorie indtag, mens de, der kontrollerer din del størrelse. At spise masser af raffineret sukker, animalske proteiner og kulhydrater forårsager insulin niveauer stige og blodsukker til at styrtdykke. Et symptom på for lavt blodsukker er sult, hvilket er grunden til, at mange diabetikere er overvægtige. En 300 til 500-kalorie-shake i stedet for et eller flere måltider hver dag, vil fastholde dig i et par timer og holde dine daglige kalorier lave. Når du begynder at tabe sig, er dine chancer for at udvikle diabetes vil falde.

Whey Protein Shakes

Måltid udskiftning ryster bør indeholde protein, og valleprotein er kendt for sin evne til at forebygge udviklingen af diabetes hos personer, der er insulin resistent. Whey protein, der ikke kun fungerer som en appetit suppressant, det formindsker også blod-glucose niveauer. En undersøgelse i "American Journal of Clinical Nutrition" konkluderede, at på lang og kort sigt brug af valleprotein, reducerer insulin resistens ved at øge glukose tolerance. Whey protein pulver er tilgængelige på de fleste helsekost butikker, og en til to skefulde om dagen kan hjælpe med at balancere blod-sukker niveauer i præ-diabetiske patienter.

Højt Fiberindhold Ryster

"New England Journal of Medicine," noterer sig, at diabetikere, der spiser 50 gram fibre hver dag, har mere succes med at administrere deres blod-sukker niveauer end dem, der forbruger mindre. Opløselige fibre er specielt gavnligt, fordi det holder blodsukkeret i balance. Tilføje hørfrø, psyllium husk og havregryn til dine shakes vil øge din fiber indtagelse og bremse din appetit. I modsætning til fiber-rige frugter, er disse punkter ikke vil forårsage blod-sukker pigge, og de tilføjer bulk til din shakes, som vil gøre du føler dig fuld.

Grønne Smoothies

Grønne smoothies består af grønne, bladrige grøntsager, frugt og vand, og disse drikkevarer kan sænke risikoen for diabetes hos dem, der er insulin resistent. Ifølge Science Daily, at spise en rigelig mængde af grønne grøntsager hver dag, kan reducere risikoen for diabetes med 14 procent. Grønne blade er høj i antioxidanter, fiber og magnesium, der hjælper med at kontrollere blodsukkerniveauet mens medvirken i forebyggelse af sygdom.

Om Forfatteren

Før du starter sin karriere med at skrive, Tanya Brun arbejdede som en ottende-klasses sprog, kunst lærer. Hun har også en baggrund i sygepleje, med omfattende erfaring inden for urologi, neurologi og neurokirurgi klinikker. Brune har en bachelor grad i psykologi og er i gang kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi.

ADVERT

Mest populære