Sund Kost >> Sunde Måltider

Madplan for Førskolebørn

At hoppe, hoppe, springe, løbe, lege lege, eller dress-up er alle en del af en aktiv preschooler s liv. Fodring dit barn sunde måltider og snacks vil hjælpe ham med at forblive aktive og holde hans hjerne læring. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture ' s Vælger Min Tallerken, en kampagne, der opfordrer forældre til at tilbyde en bred vifte af fødevarer, små portions størrelser og sunde snacks og drikkevarer til deres førskole-børn. Regelmæssig måltid og en snack tidsplaner også hjælpe din preschooler spise sundt.

Morgenmad

En artikel i Maj 2005 "Tidende den Amerikanske Diætetiske Association" anmeldt flere studier og fundet, at børn, der spiste morgenmad, havde en sundere ernæring status, var mindre tilbøjelige til at være overvægtige, og klarede sig bedre i skolen. Foreningen anbefaler, at børn spiser en morgenmad bestående af en bred vifte af fødevarer, herunder fuldkorn, frugt og mejeriprodukter. Et eksempel på en sund morgenmad indeholder en lille skål af hele korn korn, æblemos og en lille kop mælk. En anden mulighed ville være en scrambled egg, et halvt stykke af fuldkorn toast, og yoghurt.

Frokost

Nogle førskolebørn ville hellere spille end at spise, så en hurtig og nem frokost, som er fuld af nærende mad er bedst. Omfatter så mange fødevarer grupper som muligt i hvert måltid. En let frokost kunne omfatte en halv peanut smør med lavt sukker marmelade sandwich på hele korn brød, orange kiler og en kop mælk. En anden hurtig frokost kunne omfatte hele korn kiks med ost og skinke skiver, en halv banan og et glas af 100% frugtsaft.

Middag

Småbørn elsker at føle vokset op. At lade dit barn til at hjælpe med at forberede aftensmad kan hjælpe selv de pickiest eater at få ophidset om at spise. Spørg din preschooler at rive salat til en salat, og tilføje andre grøntsager, du skærer op. De fleste førskolebørn elsker kylling nuggets. Lave dine egne ved hjælp rasp blandet med hel-hvede, mel og krydderier. Har din preschooler ryste kyllingestykkerne i en pose med brød crumb blanding, så du kan placere dem på en bageplade med at bage i ovnen. Omfatter kød eller andre protein kilde, frugt, grøntsager og mejeriprodukter i hver af din preschooler s middag menuer.

Snacks

Førskolebørn har brug for to eller tre måltider i løbet af dagen til at opfylde dyrenes ernæringsmæssige behov. Frugter, grøntsager, hele korn og mejeriprodukter alle gøre sunde snacks. Prøv streng ost og kaffe, kringle pinde og rosiner, gulerodsstave til at dyppe i yoghurt eller hummus. Undgå sukkerholdige, højt fedtindhold fødevarer og drikkevarer. American Academy of Pediatrics advarer også om fødevarer, der kan forårsage kvælning i børn under 4. Undgå fødevarer, der er runde og faste, medmindre du klippe dem, herunder nødder, frø, hotdogs, hele druer, popcorn og store klumper af kød eller ost.

Om Forfatteren

Kristin Mortensen begyndte at skrive avisartikler i 1992 til Sierra Vista Herald. Hun har også været en registreret diætist siden 1991, og har arbejdet for hospitaler, klinikker og Kvinder, Spædbørn og Børn (WIC) - programmer. Mortensen har en bachelor of science i ernæring fra Brigham Young University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære