Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Mange Spsk Sukker, der Er i en Enkelt Energi Drikke?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret: 06 December, 2018

Det er OK at have en lidt sukker i din kost, som lejlighedsvis være ekstravagant. Men energidrikke indeholder langt mere sukker, end du er formodes for at forbruge på en dag. For meget tilsat sukker kan føre til huller i tænderne, vægtøgning og øget risiko for fedme-relaterede sygdomme. Mens udvælgelsen af sukker-fri udvalg i stedet kan løse overflod af sukker problem, er disse drikkevarer er ikke specielt sundt for dig.

Sukker Indhold

Gennemsnitlig dåser af energidrikke er omkring 8 fluid ounces, eller 240 gram i vægt. Dette enkelt drink indeholder mellem 24 og 29 gram sukker. Siden 1 spsk udgør 12,5 gram, hver 8-ounce energi drikke indeholder omkring 2 til 2 1/3 spsk sukker. Større dåser kan være to gange i denne størrelse, dog, og indeholder dobbelt mængde sukker.

Kalorier fra Sukker

Hvert 8-ounce servering af en energidrik, der giver dig omkring 100 til 110 samlede kalorier. En, der har 24 gram sukker, for eksempel, har 96 kalorier fra sukker, da sukker er 4 kalorier per gram. I de fleste tilfælde, det høje indhold af sukker på disse energi concoctions tager op mere end 95 procent af de kalorier. Fedt, protein og selv stivelse, i nogle sorter, udgør kun en spore mængden af kalorie indhold.

Din Sukker Tildeling

Tilsat sukker, såsom dem, der findes i energidrikke, bør ikke være en væsentlig kilde til kalorier i din kost. Sukkerholdige forarbejdede produkter indeholder normalt minimal vitamin-og mineral-indhold, hvilket gør dem tomme kilder til kalorier. Forbruge mere end 150 kalorier fra tilsat sukker dagligt, hvis du er mand eller 100 kalorier fra sukker, hvis du er kvinde, tyder på, American Heart Association. Dette er højst 2 1/2 spsk sukker for mænd eller 2 spsk for kvinder. At drikke en almindelig 8-ounce energi drik gør du gå over dit sukker-tildeling for hele dagen.

Sukker-Fri Behandling

Vælger en sukker-fri energi drik som et alternativ nixes alt det overskydende sukker du ville få fra en almindelig drik. De er ofte lavet med kunstige sødestoffer, som sucralose eller aspartam. En 8-gram sukker-fri energi drik har færre end 50 kalorier og nul gram sukker. Det betyder ikke, at du bør starte gulping ned sukker-fri drikkevarer selv. De er stadig fyldt med koffein, som kan gøre dig nervøs og selv forlade dig dehydreret. Nogle sorter, der også indeholder store doser af B-vitaminer, der kan efterlade dig skyllet eller forårsage neurologiske problemer, som snurren i dine ekstremiteter. Disse bivirkninger er ikke almindelige, dog, og du vil højst sandsynligt nødt til regelmæssigt at forbruge flere B-vitamin-rige drikkevarer, før de har problemer.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære