Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Mange Spsk Sukker, der Er i 130 Jelly Beans?

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret: December 02, 2018

En passende portionsstørrelse jellybeans er omkring 10 stykker. Selv det lille beløb, der indeholder en stor dosis af sukker, så det står til grund, at indtagelse af 130 jellybeans kan, i det mindste, give dig en mavepine. Hvad mere om er, hvor meget sukker man vil tage ind, hvis du spiste 130 jellybeans i et møde. Lære, hvor meget sukker du er virkelig spise kan være det wake-up call, skal du begrænse dit indtag af slik.

Sukker og Jellybeans

En servering af 130 små jellybeans indeholder omkring 100 gram sukker, mest i form af usunde sukker. Det er lige til 25 tsk, eller lidt mere end 8 spiseskefulde sukker. Hvis du har en servering af 130 store jellybeans, du vil forbruge ca 255 gram sukker, hvilket svarer til 63.75 tsk, eller 21.25 spsk sukker. Størrelsen af jellybean i sidste ende gør ikke noget, fordi nogen måde du ser på det, 130 jellybeans indeholder langt mere end de 6 teskefulde sukker bør du begrænse dig selv til hver dag, hvis du er en kvinde og den 9 tsk mænd bør som deres daglige grænse for tilsat sukker.

Negative Virkninger af Sukker på Dit Hjerte

En kost, der er for høj i sukker kan tage en vejafgift på dit hjerte sundhed. Overskydende mængder af sukker kan forårsage din triglycerider til at stige. Triglycerider er en type fedt, og når du har alt for meget i din krop, hvad du behøver ikke begynder at akkumulere i dine fedtceller. Over tid, som kan forårsage ophobning på væggene i arterierne. Som dine arterier smalle fra alle, der oprustning, det falder sundheden for dit hjerte og giver dig mere tilbøjelige til at udvikle koronar arterie sygdom.

Andre Effekter af Sukker

Fødevarer med tilsat sukker, indeholder ofte et stort antal af kalorier. En servering af 130 små jellybeans har 533 kalorier, og det samme antal af store jelly beans har 1,365 kalorier. Ved regelmæssigt at indtage sukkerholdige fødevarer med så meget sukker kan føre til en usund vægtøgning. At spise enorme mængder af sukkerholdige fødevarer, der også optager plads i din kost, der bør være forbeholdt lav-kalorie -, næringsstof-tætte fødevarer, såsom frugt og grøntsager. For meget sukker øger risikoen for huller, så godt.

Tips og Overvejelser

Et par jellybeans hver gang i et stykke tid kan have en plads i en ellers sund kost. Du bør begrænse dig selv til en portion på en gang, men fordi selv et eksempel ved at spise 130 jellybeans er ret usunde. Hvis du også er fristet til at gå overbord, må du ikke holde jellybeans i dit hus. Opt for sukker-gratis versioner, som er tilgængelige på de fleste store supermarkeder og specialbutikker slik butikker, hvis du ikke kan overskue tanken om at give op behandler helt.

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære