Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Mange Scoops proteinpulver Er Du Formodes for at Sætte i Din Drink?

Skrevet af Carly Schuna; Opdateret November 27, 2018

En typisk portion protein pulver er et "scoop" -- men, hvad der udgør et scoop er ikke altid klart. Alle kommercielt solgt pulvere vil komme med en portionsstørrelse anbefaling, men du kan have brug for mere eller mindre end at give en anbefaling baseret på dine ernæringsmæssige mål og resten af din kost.

Vægt

Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture, en enkelt scoop af whey proteinpulver isolat vejer 29 gram. Forskellige pulvere variere i konsistens og tæthed, men så mængden af pulver, der passer i en brand scoop må veje mere eller mindre. Næringsdeklarationen på den type af pulver, du køber, vil fortælle dig, hvor mange gram passer ind i scoop, der kommer med pulver, men selv dette beløb kan variere lidt afhængigt af, om du pakke ned eller løst drys i tillægget. Hvis du ønsker at sikre, at du overholder den vejledende portionsstørrelse på ernæring etiketten på din pulver, investere i en køkkenvægt, som vil vejer dine kugler i gram.

Hvad er et Scoop?

Forskellige typer af proteinpulver tilbyder varierende mængder af protein per scoop. I en 29-gram scoop af valleprotein isolat, for eksempel, vil du få omkring 17 gram protein. I en 44-gram scoop af soja proteinpulver, vil du få 21 gram protein. En enkelt scoop af en mælk-baseret protein pulver, der indeholder en blanding af både whey og kasein protein vejer 25 gram og tilbyder 12.5 gram protein. Hvis du sigter efter en bestemt mængde af protein i din supplement, næringsdeklarationen kan fortælle dig, hvor mange kugler du skal bruge for at få dette beløb.

Tilføjelse af Mere eller Mindre

Hvor meget protein du spiser hver dag-og dermed også, hvor meget protein pulver, du lægger i dine shakes -- bør afhænge af faktorer som alder, køn, aktivitetsniveau og fitness mål. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, kvinder typisk har brug for omkring 46 gram protein hver dag, og mænd har brug for omkring 56 gram. Hvis du ikke motionerer meget, og har masser af protein-rige fødevarer i din kost, kan du ikke nødt til at bruge en fuld scoop pulver-eller enhver pulver til alle-fordi du sandsynligvis til at opfylde eller overstige din daglige protein behov gennem din almindelige kost alene. Hvis du er meget aktiv og har et mål om at opbygge mere muskelmasse, men din krop kan bruge mere protein end andre".

Start i Midten

Proteinpulver der passer bedst til i en sund kost samme måde, som alle andre fødevarer gøre -- i moderate mængder. Hvis du bruger for meget, vil det overskydende kalorier og protein gram vil ikke dukke op på din krop som ekstra muskler; i stedet, at de vil bidrage til at få fat. For personlig vejledning om, hvor meget protein pulver ville være sundt for dig at bruge, kan du tale med din læge eller en registreret diætist.

Om Forfatteren

Carly Schuna er en Wisconsin-baseret professionel skribent, redaktør og kopi editor/korrekturlæser. Hun har arbejdet med hundredvis af stykker af skønlitteratur, faglitteratur, børne-litteratur, har historier og corporate indhold. Hendes viden om mad, madlavning, ernæring og fitness oplysninger kommer fra en Niveau 1-personlig træning-certificering og mange års dybdegående undersøgelse.

ADVERT

Mest populære