Sund Kost >> Kost

Hvor Mange Mg Natrium, der Er Påkrævet i en 1.200-Kalorie Diæt?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D., Opdateret i December 27, 2018

Forbrugende 1,200-kalorie kost vil forårsage de fleste voksne til at tabe sig. I virkeligheden, den Nationale Hjerte, Lunge og Blod Institute peger på, at mens 1,000 - til 1.200-kalorie kost er effektiv for de fleste kvinder, til 1.200 - til 1600-kalorie vægt tab måltid planer er sandsynligt, velegnet til de fleste mænd og aktive kvinder. Men selv hvis du reducerer dit kalorieindtag, din natrium kravet er fortsat det samme. Mens nogle natrium er nødvendigt for at kroppen kan fungere korrekt, overskydende natrium kan øge dit blodtryk og risiko for at udvikle hjertesygdom.

Minimum Natrium Krav

Institute of Medicine anbefaler, at voksne i alderen 19 til 50 forbruge mindst 1.500 mg natrium dagligt, enkeltpersoner alderen 51 til 70 komme til 1.300 mg og ældre voksne over en alder af 70 få mindst 1.200 mg natrium dagligt – uanset deres kalorieindtag. American Heart Association oplyser, at selv om det absolutte minimum for natrium er 180 mg dagligt, AHA anbefaler på 1.500 mg natrium hver dag til at erstatte sved tab og sikre ernæringsmæssige tilstrækkelighed fra at spise en bred vifte af sunde fødevarer.

Maksimalt Sikre Indtag

Da for meget natrium øger dit hjerte sygdom risici, de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 anbefale alle at begrænse deres kosten natrium indtag til mindre end 2.300 mg dagligt-mens voksne over 50, Afrikanske Amerikanere og folk med for højt blodtryk, kronisk nyre-sygdom eller diabetes grænse natrium til 1.500 mg per dag. Disse anbefalinger gælder, uanset dit kalorie indtag, selv når du spiser på 1.200 kalorier om dagen.

Højt Natrium Fødevarer

Begrænsning højt natrium fødevarer, der kan hjælpe dig med at overholde den daglige natrium anbefalinger. Fødevarer rig på natrium omfatte forarbejdede fødevarer-især forarbejdet kød -- syltede agurker, oliven, tomat juice, saltede nødder og frø, salt snack fødevarer, ost, spaghetti sauce, cottage cheese, salat dressinger, mange dåse fødevarer og fastfood. American Heart Association oplyser, at den øverste kilder af natrium i Amerikanernes kostvaner er rundstykker og brød, pizza, fjerkræ, tørret kød og pålæg, sandwich og burgere fra fastfood-restauranter og en dåse suppe.

Lavere Natrium Valg

Til at hjælpe med at holde dine natrium indtag, 1500 til 2.300 mg dagligt og holde sig inden for dit 1,200-kalorie-tildeling, skal du vælge næringsstof-tætte, lav-natrium fødevarer, når det er muligt. Som eksempler kan nævnes friske og frosne frugter og grøntsager, usaltet dåse grøntsager, lav-natrium krydderier, uforarbejdet frisk magert kød og fisk, usaltede nødder og frø og lav-natrium oste. Undgå at bruge salt shaker, da det drastisk kan øge dine natrium indtag. MedlinePlus anbefaler stikning med fødevarer, der indeholder 100 mg natrium-eller mindre-i hver del, når det er muligt.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære