Sund Kost >> Kost

Hvor Mange Gram Kulhydrater Er der i en Hard Candy?

Skrevet af Melodie Anne ; Opdateret 17 December 2018

Sukker gør størstedelen af kulhydrater og kalorier i en hard candy. At snuppe en håndfuld hårdt slik kan synes harmløse, men de kan hurtigt tilføje en masse carbs -- og kalorier -- til din kost. Hvis du sigter mod at skære ned på kulhydrater, kan du have svært slik som en godbid her og der, bare ikke færdig med at hele skålen.

Kalorieindhold Detaljer

En lille 3-gram stykke hårdt slik er næsten 3 gram kulhydrater, eller omkring 12 kalorier fra kulhydrater. Hvis du har et større 6-gram type, vil du komme tættere på 6 gram kulhydrater eller 24 kalorier fra kulhydrater. Hårdt slik har fat, selv om det kun er et spor beløb, som ikke bidrager meget til den samlede kalorieindhold.

Sukker Detaljer

Næsten 65 procent af kulhydrater i hard candy er sukker, en simpel form for kulhydrat. Sukker fordøjer hurtigere end andre makronæringsstoffer i din kost. Som du sutter på bolsjer, sukker race ned til din tyndtarmen. Enzymer hurtigt surround sukker molekyler og konvertere dem ret til glukose, som er den simpleste form for sukker, og det endelige resultat af de fleste kulhydrater. Glukose er kroppens vigtigste brændstof source, hvilket er grunden til, at kulhydrater er så vigtigt i din krop. Men problemet med sukkerholdige fødevarer, som hårdt slik, er, at du får kalorier, men ikke en masse vitaminer, mineraler og fibre. Plus, hurtig fordøjelse vil spike dit blodsukker, hvilket giver dig øjeblikkelig energi, men efterlader dig følelsen zapped kort tid efter.

Kulhydrater i Kosten

Normalt, kulhydrater udgør 45 til 65 procent af dine kalorier, de Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 stater. Da carbs tilbyder 4 kalorier i et gram, til en 2,000 kalorie diæt, kan du have til 225 325 gram per dag, for eksempel. Så hvis du har bare en hard candy -- stort eller lille-vil du få mindre end 3 procent af din carb godtgørelse for hele dagen. Men hvis du mellemmåltid om fem af dem, at de kan tage så meget som 13 procent af dit daglige carb tildeling baseret på 2.000 kalorier.

Særlige Hensyn

Hvis du er på en lav-carb diæt, er du nødt til at holde dit carb indtag til et minimum 50 til 150 gram per dag, MayoClinic.com forklarer. I dette tilfælde, bare en hard candy tager op mellem 6 til 12 procent af dine dagpenge. Mellemmåltider om fem af dem fylder så meget, at 60 procent af dit daglige tildeling, afhængigt af størrelsen af slik.

Om Forfatteren

Melodie Anne Coffman har specialiseret sig i den samlede wellness, med særlig interesse i kvinders sundhed og personlig forsvar. Hun har en kandidatuddannelse i fødevarevidenskab og human ernæring og er en certificeret instruktør gennem den nationale TILSYNSMYNDIGHED. Coffman forfølger sine personlige træner certificering i 2015.

ADVERT

Mest populære