Sund Kost >> Ernæring

Hvor Mange Kulhydrater der Er i en Almindelig Lagkage?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 17 December 2018

Donuts er rige på kulhydrater, men ikke sunde kulhydrater. Da almindeligt bagværk er høj i natrium, sukker og transfedtsyrer, som kan øge din risiko for hjertesygdomme, forbruge dem i moderate mængder. De Diætetiske Retningslinjer for Amerikanerne 2010 tyder på, begrænsning af transfedtsyrer i din kost så meget som muligt.

Kulhydrat i Almindeligt Bagværk

Ifølge det AMERIKANSKE Department of Agriculture Næringsstof Data Laboratorium, en mellemstor almindelig lagkage indeholder omkring 25 gram af den samlede indhold af kulhydrater. Af de 25 gram, 9 gram er fra sukker og mindre end 1 gram er fra fiber. Almindeligt bagværk er også høj i kalorier, der indeholder 226 kalorier i en mellemstor lagkage. Da kulhydrater giver 4 kalorier per gram, 100 226 kalorier i almindeligt bagværk er fra kulhydrater.

Kulhydrat Anbefalinger

Institute of Medicine anbefaler, at voksne får 45 til 65% af deres kalorieindtag fra kulhydrater. Derfor, mål for 225 325 gram carbs, når indtage en 2,000 kalorie diæt, og 281 til 406 gram kulhydrater dagligt, når at spise 2.500 kalorier om dagen. American Heart Association tilskynder de fleste mænd til at forbruge mere end 150 kalorier fra sukker, en type af kulhydrat, og kvinder til at forbruge mere end 100 kalorier fra tilsat sukker dagligt. Dette svarer til mere end 38 gram sukker for mænd og ikke mere end 25 g tilsat sukker dagligt for kvinder.

Almindelig vs. Glaseret

Glaserede, udvandet eller chokolade, bagværk giver cirka det samme antal af den samlede kulhydrater som almindelig doughnuts, men de er væsentligt højere i sukker. USDA rapporter, at man mellemstore glaseret donut indeholder næsten 14 gram sukker, versus 9 gram sukker i en medium almindelig lagkage. Både glas og almindeligt bagværk er højt indhold af fedt, der indeholder 8 og 13 gram, henholdsvis.

Sundere Valg

At reducere dine tilsat sukker og trans fedt indtag, og din risiko for hjertesygdomme, at vælge sundere, næringsstof-tætte kulhydrater til morgenmad i stedet for bagværk. Eksempler omfatter hele korn korn, havregryn, fuldkorn toast, frisk frugt, rosiner, fedtfattig mælk og fedtfattig yoghurt. Disse kulhydrat-rige fødevarer er lavere i kalorier, men højere i fiber og protein sammenlignet med doughnuts, som vil hjælpe dig med at opnå eller vedligeholde en sund kropsvægt.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære