Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvor Mange Kulhydrater Er Brændt Kører?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 07 December, 2018

Løb er en top kalorieindhold brændende hjerte-kar-motion, og kulhydrater er kroppens vigtigste kilde til energi, mens du kører. Antallet af kulhydrater, din krop brænder kører, afhænger af, hvor mange kulhydrater, der lagres i din krop og intensitet og varighed, for din træning. Men du kan kun brænde så mange kulhydrater som er gemt i din krop, -- medmindre du indtager kulhydrater i løbet af din løber.

Carb Lagerkapacitet

Kroppen forbrænder kulhydrater der er lagret i dine muskler, -- kaldet glykogen -- i kører. Iowa State University konstaterer, at godt fodrer voksne butikken om 500 gram, eller 2.000 kalorier, kulhydrater i deres organer. De fleste af disse kulhydrater er gemt i dine muskler-resten er enten lagres i din lever eller er i omløb via din blodbane. Efter glykogen butikker er opbrugt, vil din krop kan bruge lagret kropsfedt som brændstof.

Kulhydrater Brændt Kører

Det antal gram kulhydrater, du vil brænde, der kører, afhænger af din kører intensitet og varighed-og mængden af kulhydrater, du har gemt i din krop. Du kan nedbryder alle de lagrede kulhydrater i din krop ved at køre ved en høj intensitet i 20 minutter, eller til lav intensitet i 90 minutter, noter Iowa State University. Du kunne potentielt nedbryder op til 500 gram, eller 2.000 kalorier, kulhydrater, før din krop vender sig til lagret fedt som brændstof. Den gennemsnitlige 155 pund voksen forbruger 409 kalorier på 30 minutter, der kører i et tempo på 6,7 km i timen, noter Harvard Health Publikationer.

At Spise Kulhydrater I Løbet Af Kører

Indtager kulhydrat-rige fødevarer og drikkevarer i løbet langdistance-løber betyder, at du potentielt kan brænde flere kulhydrater, end hvad der er gemt i din krop som glykogen. Indtagelse af sportsdrikke eller geler, frugt, en energibar eller kiks, mens afstand kører betyder, at du tilføjer kulhydrater til din krop til at bruge som brændsel. Forbrugende omkring 1 gram kulhydrat pr kg kropsvægt kan hjælpe dig med at udføre dit bedste under en løbetur, ifølge forskning offentliggjort ved University of Minnesota i 2014. Dog, hvor meget kulhydrat, du har brug for under dit løb er meget individualiseret, og du bliver nødt til at eksperimentere med forskellige fodringer i løbet af din kører du at vide, hvordan du klarer sig bedst.

Optimering Af Glykogen Butikker

Spise en høj-kulhydrat kost er ikke kun optimerer antallet af kulhydrater, din krop kan gemme -- og brænde -- som glykogen, men det hjælper også med at forbedre din løbepræstation. Iowa State University tyder på, atleter får omkring 60 procent af deres totale indtagelse af kalorier fra kulhydrater, hvilket svarer til 375 gram dagligt når de spiser 2.500 kalorier om dagen. Vælg carb-rige frugter, hele korn, fedtfattig mælk og yoghurt, grøntsager og andre stivelsesholdige grøntsager -- som majs og ærter.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære