Sund Kost >> Kost

Hvor Mange Kalorier Har en Teenage-Dreng har Brug for?

Skrevet af Erin Coleman, R. D., L. D.; Opdateret 14 December 2018

Teenage-drenge, kræver tilstrækkelig kalorier hver dag for at vokse og udvikle sig i et fornuftigt tempo. Men overspisning kan forårsage fedme i teenage-drenge. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture rapporterer, at mens 15 procent af de AMERIKANSKE familier, der er i stand til at erhverve tilstrækkelige fødevarer til at opfylde deres ernæringsmæssige behov, 32 procent af børn og unge er overvægtige eller fede. Mængden af kalorier teenage drenge kræver hver dag, afhænger af deres størrelse, vækst, alder og aktivitetsniveau.

Stillesiddende Teens

Stillesiddende teenage drenge engagere sig i kun let fysisk aktivitet, der er forbundet med dag-til-dag. Det AMERIKANSKE Department of Agriculture vurderer, at stillesiddende drenge alder 9 til 13 har brug for omkring 1.600 og 2.000 kalorier per dag og stillesiddende teenage drenge i alderen 14 til 18 kræve, at omkring 2.000 2.400 kalorier hver dag.

Moderat Aktive Teenagere

Teenage-drenge, der er moderat aktive deltagelse i fysisk aktivitet svarende til fods 1,5 til 3 miles per dag. Ifølge USDA, moderat aktive drenge alder 9 til 13 skal 1.800 til 2.200 kalorier per dag og moderat aktive teenage drenge i alderen 14 til 18 kræve omkring 2.400 til 2800 kalorier hver dag.

Aktive Teenagere

Aktiv teenage drenge engagere sig i fysisk aktivitet, der svarer til at gå mere end 3 km om dagen. Baseret på USDA skøn, aktive drenge i alderen 9 til 13 kræve for 2.000 til 2.600 kalorier per dag og aktiv teenage drenge i alderen 14 til 18 år skal have over 2.800 til 3.200 kalorier hver dag.

Teenage-Atleter

Teenage dreng, atleter kan kræve betydeligt flere kalorier end aktiv teenage drenge, afhængigt af den sport, de spiller, og deres træning regime, og længden af deres træning. Ifølge TeensHealth, teenage atleter kan kræve, at 2.000 til 5.000 kalorier om dagen, afhængigt af, hvor aktive de er.

Individualiseret Måltid Planer

At tælle kalorier kan være besværligt og tidskrævende, især for teenagere. Måltid planer er ofte nyttigt for teenage-drenge, der forsøger at opfylde deres daglige kalorie behov. USDA ' s Daglige kost Plan kan hjælpe med at vurdere en teenage-dreng, der er individualiseret kalorieindhold krav og skaber en gratis, skræddersyet madplan for ham. For eksempel, en 2,800-kalorie måltid plan består af 10 ounces korn, 2.5 kopper af frugt, 3.5 kopper af grøntsager, 3 kopper af mejeriprodukter, 7 ounce af protein fødevarer såsom kød, fisk og skaldyr, kylling, tofu, æg, nødder og frø, 8 teskefulde af olier og 400 ekstra kalorier per dag.

Om Forfatteren

Erin Coleman er registreret og har licens diætist. Hun har også en Bachelor of Science i ernæring og har omfattende erfaring med at arbejde som en helse-forfatter og sundhed pædagog. Hendes artikler er udgivet på forskellige sundhed, ernæring og fitness hjemmesider.

ADVERT

Mest populære