Sund Kost >> Sunde Måltider

De Mange Fordele ved en Daglig Grapefrugt

Skrevet af Valmue Carpenter; Opdateret November 27, 2018

Grapefrugt er en hybrid af to-vitamin-pakket frugt, pomelo og appelsin. Begge disse frugter har en lang række sundhedsmæssige fordele, herunder fiber, vitaminer og liminoids. Grapefrugter er tilgængelige året rundt, og når den er moden, skal være tunge for deres størrelse. Huden misfarvning eller ridser ikke påvirker smagen af frugt, men sårede frugt bør undgås. Butik grapefrugt ved stuetemperatur, hvis du planlægger at spise det inden for et par dage, ellers opbevares den i to til tre uger.

Vægttab

Grapefrugt giver følelsen af at være fuld på grund af sin fiber indhold, omkring 2,5 gram 1 cup. Det er også lav i kalorier, med kun 74 kalorier i en kop, hvilket gør det til den ideelle kandidat til weight watchers og sundhed-entusiaster. Grapefrugt er lavt natrium, giver det mulighed for at hjælpe skylle ud med ekstra vand vægt, der påløber ved at spise fødevarer med højt natrium niveauer. Dette citrus frugt er også en god kilde til kalium, at give dig en energi brast ved at lindre affald, bygge-op i kroppen.

C-Vitamin

Grapefrugt indeholder 77 mg C-vitamin i en frugt, mere end 70% af din daglige anbefalede værdi. C-Vitamin styrker immunforsvaret og bekæmper den inflammatoriske angreb af frie radikaler, hjælper til at forebygge forkølelse symptomer og reducerer sværhedsgraden af sundhedsmæssige betingelser, som astma, slidgigt og leddegigt. Dette vitamin, der også fordele hjerte-kar-sundhed ved at reducere plak opbygges, som kan føre til hjerteanfald og slagtilfælde.

Fytonæringsstoffer

Grapefrugt er rige på en række af phytonutrients, herunder flavonoider og limonoids. Forskning links limonoids fra citrusfrugter som grapefrugt til en reduktion i risikoen for kræft. En 2013-undersøgelse, der er offentliggjort i Mad og Funktion fandt, at human colon celler behandlet med limonoid hæmmede udviklingen af tyktarmskræft celler. En tilsvarende undersøgelse, som blev offentliggjort også i Fødevarer og Funktion i 2013, fandt, at limonoids også reduceret udvikling af brystkræft celler. Men mens disse undersøgelser kan vise, at limonoids i fødevarer som grapefrugt kan yde en vis beskyttelse mod kræft, blev disse test tube undersøgelser og kliniske undersøgelser skal gennemføres, før der kan fremsættes krav.

Hverdagen Måder at Spise Grapefrugt

Udskift dit glas appelsinjuice til morgenmad med grapefrugt juice. Grapefrugt vokser i varmere klimaer, og er bedst spist ved stuetemperatur ved afskalning af huden og dividere dele af kødet i den naturlige jakke. Bland spinat blade, rød grapefrugt segmenter, rejer og skåret i tynde skiver rødløg, og top med en dijon sennep vinaigrette. Kogt grapefrugt er en simpel dessert, som er sødt og surt. Give grapefrugt halvdele' en lys belægning af kanel og sukker, og derefter placere under slagtekyllinger, indtil karamelliseret. Serveres med en skefuld af lav-fedt almindelig yoghurt til en sund og lækker morgenmad eller brunch.

Om Forfatteren

Poppy Tømrer uddannet fra University of Missouri School of Journalism. Udover at undervise i journalistik til junior high studerende, hun også omfatter sundhed og fitness til "PUSH Månedlige" og Angie ' s Liste.

ADVERT

Mest populære