Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Administrere Din Triglycerider

Triglycerider er den mest almindelige fedtet i din krop og kost. Din krop omdanner overskydende kalorier til triglycerider som en form for oplagret energi. Så regelmæssigt, overspisning, eller indtagelse af højt fedtindhold fødevarer, øger dit blod triglycerid-niveauer. Sammen med usunde LDL kolesterol, triglycerider, der overstiger bidrage til hyperlipidæmi -- for meget dårlige fedt i blodet, som øger din risiko for hjerte-kar-sygdom. En sund triglycerid-niveau er mindre end 150 milligram per deciliter. Hvis dine niveauer er højere, vil din læge vil anbefale, at du tager skridt til at styre din triglycerider.

Foretag De Nødvendige Ændringer

1

Begræns din mættet fedt indtag-det giver en stor kilde af triglycerider i den Amerikanske kost. Forarbejdet kød, fuldfede mejeriprodukter, behandles bagværk, hydrogenerede olier, fastfood og junkfood er det primære indhold af mættet fedt kilder. Undgå disse elementer, som de har en indvirkning på din sundhed, ikke kun på grund af overskydende indhold af mættet fedt, men også fordi de er højt indhold af sukker og kalorier. Reducere din mættede fedtsyrer i kosten til mindre end 7 procent og din samlede fedt indtag til 25% til 35% af dine daglige kalorier.

2

At øge din fiber indtagelse, fordi en kost, der er rig på opløselige fibre hjælper med at sænke triglycerid og LDL kolesterol niveauer. Forbruge opløselig fiber-rige fødevarer såsom havregryn, bønner, ærter, linser, frugter som pærer, blommer og grapefrugter, samt grøntsager som broccoli, gulerødder og rosenkål. En høj-fiber kost hjælper også med at styre blodsukker og aids i at forebygge overspisning. Tilstræbe at indtage 25-35 gram fibre om dagen. Øge dit indtag gradvist at forhindre, at maven ubehag.

3

Indtager fiskeolie, enten fra frisk fisk eller fisk olie kosttilskud. Fiskeolie indeholder de vigtige omega-3 fedtsyrer DHA og EPA. Tilstræbe at indtage mellem 2 og 4 gram af den samlede DHA / EPA dagligt, hvilket kan sænke din triglycerider med 30 til 50 procent, ifølge den Amerikanske Academy of Family Physicians. Spis masser af fede fisk såsom laks, makrel, tun, skrubbe, hellefisk, torsk og regnbueørred.

4

Undgå overspisning, da overskydende kalorier giver en anden kilde til triglycerider. Spis mindre måltider oftere, i stedet for at forbruge tre store måltider. Spise oftere hjælper med at forhindre overspisning. Holde sunde, lav-kalorie -, næringsstof-tætte fødevarer på hånden, såsom nødder og frø, samt frisk frugt. Holder sig til grøntsager og magert protein i løbet af dine hovedmåltider. Protein holder dig fyldigere længere og kantsten trangen til at spise for meget.

5

Motion for 30 til 45 minutter, de fleste af ugens dage. Fysisk aktivitet spiller en afgørende rolle i håndteringen af triglycerid-niveauer. Vælg en sjov aktivitet, som du nyder, og udføre det regelmæssigt; sammenhæng er nøglen. Jo mere du nyder den aktivitet, jo mere konsekvent du vil engagere sig i det. Prøve aktiviteter som rulleskøjteløb, tennis, svømning, vandring, cykling, klatring, tennis og volleyball.

Tip

  • Erstatte mættet fedt med sunde polyumættede og monoumættede olier såsom hør, valnødder, sesam -, oliven -, tidsel og solsikke. Du kan lave mad med disse olier samt tilføje dem til salater, i stedet for at bruge traditionelle salat dressing.

Om Forfatteren

Janet Renee er en klinisk diætist med en særlig interesse i vægt forvaltning, sports ernæring, medicinsk ernæring terapi og kost tendenser. Hun fik sin Master of Science i ernæring fra University of Chicago og har bidraget til, at sundhed og wellness-magasiner, herunder Forebyggelse, Selvstændig, Form og Madlavning Lys.

Foto Credits

  • Billeder.com/PhotoObjects.net/Getty Images
ADVERT

Mest populære