Sund Kost >> Kost

Hvordan til at Styre Dit blodsukker, Mens de Rejser

Styre dit blodsukker derhjemme kan være udfordrende, men det kan være endnu sværere, når du er på rejse. At rejse er ofte uforudsigelig og kan få dig til at spise eller træne forskelligt fra din hverdag-som alle kan betyde problemer for blodsukker kontrol. At lære at forberede sig til at rejse og hvordan du kan styre dit blodsukker, når du er på din rejse kan hjælpe dig med at slappe af og forblive raske i løbet af din rejse.

Forberedelse

At være godt forberedt til at håndtere din diabetes, mens de rejser kan hjælpe med at forhindre komplikationer i løbet af din rejse. Før du forlader, the American Diabetes Association anbefaler at se din læge for at få dokumentation på, hvordan at passe din diabetes og en recept for din diabetes medicin. Selv om du skal sikre dig at du har mere end nok medicin og diabetes forsyninger til at vare til slutningen af din tur, er det godt at have en recept i tilfælde af en nødsituation. Tage sammen snacks at spise i løbet rejser til at forebygge lavt blodsukker, og bringe glukose tabletter i tilfælde af at du er nødt til at behandle lavt blodsukker. Derudover, altid har din sygesikring kort og akut kontaktoplysninger på hånden, og transportere medicinsk identifikation, at du har diabetes. I tilfælde af en nødsituation, eller hypoglykæmiske tilfælde, din medicinske identifikation vil hjælpe medicinsk personale, der kender til at kontrollere dit blod sukker niveauer.

Fødevarer

Det kan være svært at finde sund mad når du rejser, så pak en lille container fuld af fødevarer som frisk frugt, trail mix, jordnøddesmør sandwich og vand. Hvis du tager en lang flyvetur, kan du spørge flyselskabet forud for tid til et måltid lavere i sukker, fedt eller kolesterol. Når du ankommer til din destination, kan du prøve at finde fødevarer, som du er fortrolig med, så du kan tilpasse mængden af kulhydrater, du spiser, især hvis du tager insulin. At være tæt på købmand og har adgang til et køkken giver dig mulighed for at købe og tilberede mad til sunde måltider og snacks. Hvis du ikke er bekendt med de lokale retter, Joslin Diabetes Center, anbefaler, at forske i den ernæringsmæssige oplysninger af nogle af de fødevarer, før din tur. Også, du vælger fødevarer med højt i fiber kan hjælpe med at kontrollere dit blodsukker. Kontrol af dine portionsstørrelser vil give dig mulighed for at nyde de etniske retter, uden at forstyrre din blodsukker kontrol.

Aktivitet

Mens du rejser, Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler at holde sig til dit normale øvelse rutine, der sigter til 150 minutters fysisk aktivitet per uge. Hvis du er kommer til at være mere aktiv på din rejse, husk at fysisk aktivitet sænker blodsukkeret, så sørg for at teste dit blodsukker til at undgå nedture. Hvis du vil være aktive i løbet af dagen, og er usikker på, hvornår du vil spise, bringe snacks og glukose tabletter sammen med dig. Rejser i en lang periode af tid, ofte indebærer en meget lille aktivitet, som kan gøre dit blodsukker højere end normalt. Tjek dit blod sukker niveauer, når du ankommer til din destination, især da jetlag kan gøre det svært at mærke symptomer på lavt eller højt blodsukker.

Insulin og Medicin

Ændringer i tidszoner, der kan gøre det vanskeligt at tid insulin injektioner, og det kan føre til ukontrolleret blodsukker. Hvis du tager insulin, så tal med din læge, før de forlader for at hjælpe med at planlægge hvornår du skal tage din insulin skud. Generelt, hvis du rejser øst, dagene bliver kortere, så du kan have brug for mindre insulin. Hvis du rejser vest, du er ved at tilføje timer til dagen og kan have behov for mere insulin. Når injicere insulin på et fly, undgå at fixe luft ind i flasken-dette kan føre til pres forskelle fra trykkabine, og dermed gøre det sværere at måle korrekt insulin. Rejser kan føre til en hektisk tidsplan, men huske at tage din diabetes medicin som ordineret, vil hjælpe dig med ophold på toppen af din blodsukker kontrol.

Om Forfatteren

Anni Kamps er registreret og har licens diætist med en master of science grad i ernæring fra Case Western Reserve University. Hun rådgiver klienter om en bred vifte af ernæringsrelaterede emner, herunder vægttab, hjerte-kar-sundhed, sport ernæring og håndtering af diabetes.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære