Sund Kost >> Kost

Hvordan man Laver en Veganer-Venlige Gave Kurv

Veganisme er ikke eksklusivt til fødevarer og drikkevarer, men omfatter alle facetter af en persons liv. Denne jord-venlig livsstil påvirker en vegansk udvalg af tøj, sko, tilbehør og badeprodukter. Når man giver en gave til en ven, der følger en vegansk livsstil, kan du udvide dine muligheder, herunder fødevarer og non-food varer.

Gourmet Kurv

Veganisme er mest almindeligt i forbindelse med at de nøje overholder en diæt, der udelukker alle animalske produkter, herunder æg og mælk. Du kan stadig gøre en smuk gourmet gave kurv med en bred vifte af veganske fødevarer og drikkevarer. Kaffe, te og vin er et godt sted at starte, sammen med stilfulde glas eller krus. Du kan derefter fylde i kurven sammen med andre tilbehør såsom trykte servietter, en flaske prop eller et forklæde. Varm kakao blander typisk indeholder pulveriseret mælk og honning er ikke en vegansk mad, så sørg for, at din kurv ikke omfatter disse elementer. Tilføj sunde veganske snacks som tørret frugt, nødder og popcorn til at fuldføre din julegave.

Haven Kurv

Hvis du vil lave en kurv til en ven, der elsker udendørs, kan du overveje at gøre en have kurv. Start med en stor vandkande eller dekorere en spand til at bruge i stedet for en kurv. Omfatter pakker af blomst, frugt og grøntsager, frø samt lille hånd hånd af værktøjer såsom en spade, spartel og kultivator. Du kan fuldføre din gave med et par havehandsker lavet af et syntetisk materiale, en udendørs termometer og et par friske blomster.

Stil Kurven

Når du foretager en mode-baseret gave kurven, det er afgørende til gøre sikker på, at tøj, sko og andet tilbehør, der ikke er fremstillet af nogen animalske produkter. Silke, pels, uld, læder og ned er nogle af de vigtigste dyr-baserede materialer. Ifølge PETA, du bør også være forsigtig med ikke at købe tilbehør, såsom bælter, smykker og punge fra slanger, krokodiller og andre eksotiske dyr. I stedet kigge efter elementer, lavet af bomuld og syntetiske materialer. Når du identificerer disse dyr-fri produkter, skal du udfylde en hat boks, menneskeskabte læder pung eller traditionelle kurv med glas eller plastic smykker, faux pels tilbehør og en bomulds tørklæde.

Aktivitet Kurv

I henhold til den Vegetariske Resource Group, nogle veganere baserer deres tro på fremme af en sund livsstil. Hvilken bedre måde at støtte dem, end at give en gave, der opmuntrer til fysisk aktivitet? Hoppe reb, Frisbees og plast hånd vægte, der er sikkert elementer at medtage i denne gave; men vær på vagt over for fodbolde, basketbolde, baseballs og baseball-handsker, der er almindeligvis fremstillet af læder. Se for sportsudstyr lavet af syntetiske materialer i stedet for. Athletic magasin abonnementer og billetter til sportsbegivenheder kan også være med til at fylde i kurven.

Om Forfatteren

Beth Helmold er en registreret diætist og bord-certificeret specialist i pædiatrisk ernæring. Hun har en bachelor of science grad i ernæring og har en master of science grad i familie-og forbruger sciences. Helmold arbejder på fuld tid på en children ' s hospital som en pædiatrisk diætist og en del tid i en lokal skole, undervisning i ernæring.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære