Sund Kost >> Kost

Hvordan man Laver Havregrød Sund & Interessant

Havregryn er en sund morgenmad mad, der har en moderat mængde af vitaminer og næringsstoffer. Men at spise det samme hver morgen kan hurtigt blive kedeligt. Ved at gøre nærende tilføjelser til din kedelig skål morgenmad med grød, du vil blive mere motiveret til at spise det.

Erstatte Vand med kokosmælk

Vand er et vigtigt næringsstof for hydrering og det hjælper også med at transportere næringsstoffer gennem kroppen. Fordi den mangler smag, kan det gøre din vanilie smag kedelig. Bruge kokosmælk i stedet for en interessant ændring af tempo. Kokos mælk, der er beriget med næringsstoffer, der kokosnødder mangel, såsom B-vitaminer, calcium, D-vitamin og magnesium. Kig efter denne drik i mejeriet afsnit af din lokale helsekost butik. Det kommer i regelmæssige, usødet te, chokolade og vanille smag, og kalorie indhold varierer fra 50 til 100 kalorier, afhængigt af, hvilken række du køber. Kokos mælk gør også en passende erstatning for mejeriprodukter mælk, hvis du er laktose intolerant eller veganer.

Tilføj Chia Frø til Din Skål

Havregryn indeholder 4 gram fibre pr kop. Tilføje et enkelt gram af chia frø til din skål, og du vil øge fiber af 11 gram. Fiber hjælper med at reducere transit tid af afføring, som reducerer risikoen for tarm-problemer, og det hjælper også med at blokere for optagelsen af kolesterol. Chia frø indeholder høje mængder af calcium, og omega-3 og -6 fedtsyrer. Ifølge naturopatisk læge Lindsay Duncan, den resterende del af disse essentielle fedtstoffer hjælper med at holde huden sund og styrker hjertet.

Bringe Farven af Din Morgenmad

Bær indeholder store mængder af fibre, C-vitamin og, vigtigst af alt, antioxidanter. Disse stoffer hjælper med at opsuge renegade celler, kaldet frie radikaler, som er årsag til kroniske sygdomme. Pigmentet af bær er en indikator for, at de indeholder antioxidanter. Tilsæt blåbær, brombær, jordbær, hindbær eller en kombination til dine havregryn. De vigtigste antioxidanter, der findes i disse bær er anthocyaniner, som fremmer urinveje sundhed, sund aldring og en reduceret risiko for kræft, efter at Oregon State University. Alle former for bær har en naturlig sødme, som kan give din morgenmad en tilfredsstillende smag.

Bland en portion Müsli

Havregryn behøver ikke altid at være lavet i en skål med væske. Det kan også blive parret med andre ingredienser til at lave granola. Denne handy løgnehistorie tilfredsstiller din sult, når du er på vandreture i bjergene, ridning din cykel langs kysten eller tage et naturskønne drev gennem landskabet. Kan indeholde ingredienser som tørrede frugter, frø, ahorn sirup, nødder, hvedekim og kanel i din granola. Nødder bringe en særlig sund punch til din taske af granola. I henhold til MayoClinic.com, nødder styrke arteriel vægge, og de kan også hjælpe med at forhindre blodpropper, som reducerer hjerteanfald risiko.

Om Forfatteren

Jeg er meget ægte og magnetisk på kamera, og har lavet adskillige videoer på min egen for kunder og andre organisationer, som jeg er tilknyttet. Jeg har også en grad i Sport Management, og flere certificeringer til at sikkerhedskopiere mine gyldighed. Jeg har også været omtalt i tre forskellige udøve infomercials og havde en talende rolle i en National Lampoons film.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære