Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan man Laver en Low Carb Mel Blandingen

Skrevet af A. J. Andrews; Opdateret 14 December 2018

Low-carb mel blander følger andre retningslinjer end almindelig mel blander sig gøre, fordi de kræver ekstra komponenter for at kompensere for den reducerede stivelse. At kunne gøre en low-carb bages godt, du har brug for fire komponenter i den mel: gluten, aminosyrer, en bulk ingrediens og en lille mængde af almindelig mel til at samle det hele. Almindelig hvedemel har 99.4 gram kulhydrat pr kop, der henviser til, at lav-carb mel har 29.5 gram kulhydrater pr kop.

Basic Low-Carb Formel

Low-carb mel blandinger kræver ekstra gluten, protein og bulk ingredienser, såsom havre fiber eller nonwheat mel, for at kompensere for den minimale stivelse. Du er også nødt til at kombinere de ingredienser i nøje forhold til hinanden. For eksempel, 1 kop af hvedegluten, 1/2 kop hvedemel, 1/2 kop af valleprotein koncentrat og 1 kop en bulk ingrediens udbytter om 3 kopper low-carb mel, eller nok til at gøre en skive brød. Du skal sætte ovnen 25 grader Fahrenheit lavere, end hvad opskriften antyder, når erstatte low-carb mel til almindelig mel.

Hvedegluten

Hvedegluten opfanger slap, når du reducere hvedemel i low-carb blander. Afgørende gluten giver lav-carb dej evnen til at stige, forbedrer deres elasticitet og hjælper med det færdige bagværk bevare deres form. Afgørende gluten er et naturligt forekommende komponent i hvedemel, men det kræver omfattende behandling til at isolere. Afgørende gluten virker kun i nærværelse af almindelig mel.

Hvede Mel

Hvedemel indeholder gær i low-carb dejen med kulhydrater, er det nødvendigt at fodre på under gæringen. Uden stivelse korn, gær-og hvedegluten -- ikke ville have noget at gøre i low-carb-mix. Ubleget brød, mel, med højt gluten indhold, der fungerer bedst i low-carb blander.

Valleprotein Koncentrat

Valle protein koncentrat, der giver low-carb brød en blød, cremet smag og aids i bruning. Brød udvikler en karamelliseret brun farve på grund af en Maillard-reaktion, eller enzymatisk brunfarvning, at resultater, når simple sukkerarter og aminosyrer kommer i kontakt med varme. Low-carb brød ikke ville brun ensartet eller udvikle komplekse varianter, der er forbundet med caramelization uden valle protein, fordi det ikke har nok stivelse til brun uden en Maillard-reaktion, som kræver aminosyrer.

Hovedparten Ingredienser

Hovedparten ingredienser tilsættes dit valg af smag og tekstur til low-carb mel. Nonwheat mel giver lav-carb bagværk deres primære aroma og bulk og stole på almindelig hvedemel og gluten afgørende for at give det færdige bagværk sin form og struktur. Der er mange nonwheat mel til at vælge fra, så du kan mikse og matche, som ønskede, så længe du har 1 kop pr brød. Mandel mel, ærtemel, boghvede mel og hasselnød mel, for at nævne et par, der alle arbejde i sig selv eller i kombination i low-carb mel.

Om Forfatteren

A. J. Andrews arbejde har optrådt i Mad og Vin, Fricote og "BBC Good Food." Han bor i Europa, hvor han bager med vild gær, mælk geder ost og forbereder sig til Retten i Master Sommeliers niveau II eksamen. Andrews har modtaget formel uddannelse på Le Cordon Bleu.

ADVERT

Mest populære