Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan man Laver Flydende jerntilskud til at Smage Bedre

Skrevet af Sara Ipatenco; Opdateret December 20, 2018

Flydende jerntilskud anvendes til at øge jern niveauer i mennesker, der er mangelfuld i denne vigtige mineraler, især dem med anæmi, en tilstand, der forårsager svaghed og træthed. Almindelig flydende jerntilskud er ikke velsmagende, men som gør det vanskeligt at træffe dem, især for børn. Men, du kan gøre supplement smage meget bedre, så det er nemmere at tage en passende dosis.

Bland Det I en Drik,

Tilføj din flydende jerntilskud til et glas juice, såsom orange juice, anbefaler Drugs.com hjemmeside. C-vitamin i mange typer af juice vil hjælpe dig med at absorbere jern, som er en ekstra bonus. Drik saften med jerntilskud på en tom mave, men fordi din krop vil være i stand til bedre at absorbere de mineraler. Du kan også blande flydende jerntilskud i tomat juice. Bland ikke en flydende jerntilskud til mælk, kaffe eller te, men fordi de falde absorption.

Tilføje Det Til Visse Levnedsmidler

Rør den flydende jerntilskud i visse fødevarer, til at hjælpe maskere smagen. For eksempel, kan du blande supplement til en portion æblemos. Andre frugt og grøntsager purees er en anden mulighed. At tage jerntilskud med en lille mængde af mad kan også minimere ubehag i maven, hvilket kan være en bivirkning af flydende jern. Bland ikke de flydende jerntilskud til yoghurt, dog.

Spørg På Apoteket

Mange apoteker lager aromaer specielt lavet til medicin, og de kan være villige til at tilføje en til en flydende jerntilskud, især hvis det er en recept tillæg. En bred vifte af varianter er til rådighed, herunder chokolade, tyggegummi, candyfloss, jordbær, kirsebær, vanilje og pebermynte, samt andre frugtsmag. Tal med apoteket om de varianter, der er til rådighed for en flydende jerntilskud.

Se for Allerede Andre Versioner

Opsøge flydende jerntilskud, som allerede er blevet flavored. Visse mærker af flydende jerntilskud kommer allerede er krydret, så de smager bedre. Kosttilskud, især for børn er tilbøjelige til at være aromatiseret, og fælles smag omfatter bær og druer. Andre flydende jerntilskud kan være krydret med stjerneanis, honning, hyldebær og appelsiner, i henhold til "Whole Foods Magasin."

Om Forfatteren

Sara Ipatenco har lært at skrive, sundhed og ernæring. Hun begyndte at skrive i 2007 og har været offentliggjort i Undervisningen Tolerance magasin. Ipatenco har en bachelorgrad og en kandidatgrad i uddannelse, begge fra University of Denver.

ADVERT

Mest populære