Sund Kost >> Ernæring

Hvordan man Laver Sund, Low-Carb Måltid-Udskiftning af Ryster

En lav-kulhydrat kost typisk opfordrer til at spise ikke-stivelsesholdige grøntsager og proteiner, samtidig med at begrænse forbruget af frugt, korn og stivelsesholdige grøntsager. Academy of Nutrition and Dietetics anbefaler sunde shakes til sportsfolk, der finder det udfordrende at sidde ned til et måltid før en tidlig morgen træning. At skabe en meal replacement shake i hjemmet kan også gøre det lettere at undgå kulhydrater, fordi det giver dig kontrol over kvaliteten og kilde af dine ingredienser.

1

Vask mørke bladgrøntsager, eller bruge frosne, sække grønne som spinat eller grønkål til at skabe en koldere, tykkere ryste. Ud over at være næringsstof-rige, grønne tilføje fiber, som kan holde dig til at føle dig mæt efter et måltid. En kop af majroe greens indeholder 5 gram kostfibre; voksne bør være tidskrævende mellem 21 og 38 gram fibre hver dag.

2

Vask, skræl og skær alle andre ønskede grøntsager såsom agurk, fennikel eller zucchini. Alternativt kan du bruge almindeligt, frosne eller på dåse grøntsager, såsom frosne broccoli buketter eller dåse græskar. Steer klart af stivelsesholdige grøntsager, der er højere indhold af kulhydrater, såsom majs, kartofler og ærter.

3

Placer udarbejdet grønne og grøntsager i en high-speed blender og tilsæt fedtfattig, almindelig græsk yoghurt og en smule usødet møtrik mælk. Undgå krydret yoghurt og komælk; en kop græsk yoghurt indeholder kun 7 gram kulhydrater, mens den samme mængde af skummetmælk og har mere end 12 gram kulhydrater.

4

Tilføj en skefuld af nøddesmør eller et par gennemblødt, drænet, rå mandler til blender for ekstra protein, sunde fedtstoffer og smag. Nødder er lav i kulhydrater, men høj i protein og fedtstoffer, der fremmer hjerte sundhed.

5

Sæson shake med friske krydderurter eller krydderier. Tilsæt kanel, friskrevet ingefær og en knivspids af nelliker til en shake indeholder spinat og dåse græskar efter et måltid med efterårsfarver smag. For en lys, forfriskende grøn ryste kombinere frisk mynte og lime juice med fennikel og grønkål.

6

Blend ingredienserne, indtil de er godt kombineret. Hvis det shake er for tyk, tilføj møtrikken mælk, lidt ad gangen, indtil den når den ønskede konsistens.

7

Hæld frisk blandet ryste i en høj, matteret glas eller en transportabel beholder og nyder at drikke et godt balanceret, lav-kulhydrat måltid.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Mørke bladgrøntsager
  • Grøntsager
  • Høj hastighed blender
  • Almindeligt, fedtfattig græsk yoghurt
  • Usødet møtrik mælk
  • Nøddesmør eller mandler
  • Krydderurter og krydderier

Om Forfatteren

Alberto J. Medina er en lille virksomhed ejer, personlig træner og professionel forfatter. Han har en bachelorgrad i motion og sundhedsfremme fra Virginia Tech, og er en ACE-certificeret avanceret sundhed og fitness specialist samt en sundheds-coach og group fitness instruktør.

Foto Credits

  • Jupiterimages/Pixland/Getty Images
ADVERT

Mest populære