Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Foretage Sunde Granola Korn

Skrevet af Nadia Haris ; Opdateret: November 19, 2018

Intro: udtrykket "granola" er typisk forbundet med en sund, friluftsmenneske livsstil med god grund. En korn-blanding, der indeholder havre, nødder, tørret frugt og andre ingredienser, granola er høj i fiber og andre vigtige næringsstoffer. En kop og en halv havre, der giver dig næsten 6 gram opløselige fibre, som kan medvirke til at sænke højt kolesterolniveau. Men mange store-købte sorter, der er højt indhold af fedt og sukker. Lav din egen sunde granola korn til at starte dagen på lige fod eller med at spise så sundt, mættende snack.

Kombinere base ingredienser til din granola. Brug havregryn i stedet for instant sorter, nødder, såsom knust eller i flager, mandler og frø, såsom græskarkerner, sesamfrø og solsikkekerner. Sørg også for, at alle nødder og frø, som du føjer til din granola er ikke pre-saltet.

Tilføje andre sunde ingredienser til at give smag og forsøde din granola korn. Vælg usødet tørret frugt såsom hakket tørret abrikoser, dadler, rosiner og tørrede bær. Du kan også tilføje kokosmel, samt pulveriseret kanel, muskatnød og usødet kakao.

Tilsæt de våde ingredienser til din granola korn blanding. Dette omfatter sunde, umættede vegetabilske olie eller olivenolie til at fugte og hjælpe jævnt bage ingredienser. Tilføj ren honning og naturlige ahornsirup sparsomt til at forsøde den blanding, hvis det ønskes. Du kan tilføje smag til med vanille ekstrakt, for, i stedet for tilsat sukker. Bland alle ingredienserne grundigt sammen.

Sprede kogte granola korn jævnt på en bageplade.

Bages, indtil alle ingredienser er let ristede. Havre og nødder skal have en gylden farve.

Fjern din granola korn fra en bageplade og opbevar det i en lufttæt beholder.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Havre

  • Nødder

  • Frø

  • Tørret frugt

  • Honning eller ahornsirup

  • Bageplade

  • Madlavning spray eller olivenolie

Tip

Du kan også bruge stål -, skære havre i din granola korn, men de vil tage længere tid at lave mad, og det kan være forkogt.

Du kan også tilføje tørret frugt og kokos til din granola efter bagning af andre ingredienser, hvis du foretrækker ikke at koge det.

Bruge voks papir på dine bageplader at forhindre ingredienser fra stikning til ark.

Advarsel

Begrænser, hvor meget tørret frugt, honning, ahorn sirup og andre fødevarer med naturligt sukker din granola korn indeholder. Disse søde fødevarer er høj i kalorier og har samme virkning på din krop som at spise raffineret sukker. Hvis du har diabetes, skal du kontakte din ernæringsekspert om at tilføje disse fødevarer til din kost.

Om Forfatteren

Nadia Haris er et registreret stråling terapeut, der har været at skrive om ernæring for mere end seks år. Hun er ved at færdiggøre sin Master of Science i ernæring med fokus på de ernæringsmæssige behov hos onkologiske patienter.

ADVERT

Mest populære