Sund Kost >> Sunde Måltider

Hvordan til at Gøre Ingefær Bitter

Skrevet af Serena Stilarter; Opdateret: November 19, 2018

Ingefær bitter er høj-bevis alkoholer infunderes med ingefær og andre smagfulde ingredienser. Et par dråber bitter i en cocktail -- bruges som en alkohol "krydderier" -- skaber en glat og problemfri smag. Lav din egen ingefær bitter til at holde i dit hjem bar til at sætte en signatur på dine cocktails. Som du laver nye partier af ingefær bitter, tweak din opskrift der passer til din smag knopper så hjem altid byder på noget mere tilfredsstillende end en lokal bar.

Rense to glas med låg for hver krukke med ingefær bitter, du planlægger at gøre. Du kan gøre så meget ingefær bitter, som du har alkohol. Lukke en krukke og sæt det til side til brug efter ingefær bitter, er brygget; sæt den anden krukke på disken med låg, ved siden af det.

Hæld din high-bevis alkohol i glasset, fylder det så meget som tre-fjerdedele til rim. Brug det højeste bevis på, alkohol, du kan finde. Forskellige typer af alkohol, såsom rom, bourbon og vodka til at producere forskellige smage bitter.

Hak frisk eller tørret ingefær i små stykker med en skarp kniv. Sted på mindst 1 cm ingefær rod i den krukke med alkohol. Den mere ingefær, rod, du bruger, jo stærkere din ingefær bitter vil være. Brug så meget som du gerne ville, eller eksperimentere med forskellige intensiteter i forskellige krukker.

Luk glasset tæt, og anbring det et køligt, mørkt sted. Lad krukken uforstyrret i to til syv dage. Jo længere du lader ingefær bitter til at brygge, jo stærkere smag vil blive. Hvis du er i tvivl, så start med to dage, og derefter øge tiden med din næste batch af ingefær bitter.

Placere et mesh-filter over den rene, tomme krukke, du afsætte. Åbne krukke, der indeholder ingefær og alkohol.

Hæld ingefær bitter fra den første krukke til den anden, så mesh-filter til at fange ingefær stykker. Det anstrengte flydende i krukken, er din batch af ingefær bitter.

Luk krukken, label ingefær bitter og placere glasset i et køligt, mørkt sted. Når du ønsker at tilføje ingefær bitter til en cocktail eller en anden opskrift, åbne krukke, fjerne et par dråber, forsegle glasset, tæt, og læg det tilbage på lager.

Ting, Du Bliver Nødt

  • Glas med låg

  • Høj-bevis rom, bourbon eller vodka

  • Ingefær

  • Skarp kniv

  • Mesh-filter

Tip

Tilføjelse af andre krydderier og ingredienser, såsom appelsin, nelliker, kanel stænger eller citronskal, med ingefær, vil gøre anderledes bitter.

Ingefær bitter er nyttige i fødevarer samt alkohol. Et par dråber af bitter i en røre-yngel sauce, en kop te eller en kylling marinade, for eksempel, vil indgyde den mad, med en kraftig ingefær smag.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

ADVERT

Mest populære