Sund Kost >> Ernæring

Hvordan for at Gøre Det Nemmere Ikke at Spise Sukker

Når du forsøger at afskaffe eller skære ned på sukkerholdige fødevarer, kan du finde det svært at gå. Nogle dyreforsøg har vist, at sukker kan føre til en ægte afhængighed, ligesom narkotika. Vedtagelse af et par enkle strategier, der kan gøre det lettere at reducere dine sukker indtag, som kan have en bred vifte af sundhedsmæssige fordele så som vægttab og vægt vedligeholdelse.

Spis Regelmæssigt

Spise en velafbalanceret morgenmad, derefter en anden måltid hver tre til fire timer, anbefaler Suzette Kroll, en diætist og ernæringsmæssige rådgiver. Dette holder din insulin og blodsukker niveauer stabil. Når blod glucose niveauer slip, din krop higer mad, og du er mere tilbøjelige til at nå frem til stivelses-og sukkerholdige fødevarer, der hurtigt hæve blodsukkeret.

Vælg Whole Foods

Mange forarbejdede fødevarer, ikke kun slik, der indeholder sukker, normalt i højt raffinerede former, såsom high-fructose corn syrup. Hele fødevarer som frugt indeholder naturligt sukker, så godt som fiber-og andre stoffer, der kan sinke "sugar rush." Kroll rapporter om, at næsten alle de kunder, hun arbejder med, oplever færre sukker trang, når de spiser fire stykker frugt om dagen.

Spis Protein

Både Kroll og integrativ læge Dr. Frank Lipman anbefale, at du forsøger at optage protein i hvert måltid. Protein hjælper du føler dig fuld længere og holder dit blodsukker på en stabil overflade. Fedtstoffer kan også hjælpe du føler dig fuld længere, men vælg sunde fedtstoffer, Lipman rådgiver.

Undgå Kunstige Sødestoffer

Både Kroll og Lipman sige, kunstige sødestoffer såsom aspartam, og sucralose gøre meget for at styre din smag for søde sager. I virkeligheden, Kroll påpeger, at fordi de er så meget sødere end sukker, kan de faktisk tilstand din krop til at foretrække intenst søde fødevarer. Lipman anbefaler, at stevia som det sundeste alternativ, hvis du skal bruge et alternativt sødemiddel.

Motion og Søvn

Bevæger sig mere, der kan hjælpe dig håndtere stress bedre og sløve den følelsesmæssige udløser, der tilskynder dig til at komme til kulhydrater, især hvis sukker er en stor comfort food for dig. Og fordi simple kulhydrater giver dig et hurtigt energi-boost, er træt gør dig mere tilbøjelige til at give efter for sukker trang, Lipman siger.

Holde Slik uden for Rækkevidde

Kan du ikke spise det, hvis det ikke er der. Hvis du holder slik i huset, er det svært at undgå at spise dem. Hvis du bare skal have en sukkerholdige snacks, gå ud for det. At købe en cookie på den lokale bager eller have en isvaffel slår spiser en hel pose af cookies, i en eller en kvart af fudge ripple.

Om Forfatteren

Fra 1978 til 1995, Virginia Van Vynckt arbejdede som forfatter og redaktør på Chicago Sun-Times. Hun har skrevet udførligt om mad og ernæring, der co-forfatter til syv kogebøger. Hun har også udgivet "Vores Egne", en bog om ældre-barn vedtagelse. Van Vynckt har en Bachelor of Arts-grad i journalistik fra Indiana University.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære