Sund Kost >> Kost

Frokost Måltider, Der ikke Vil Gøre Dig tage på i Vægt

Det er ikke visse fødevarer, der forårsager vægt vinde, det er, hvor mange kalorier du indtager på en dag. Afhængig af din livsstil, alder, køn og vægt, du har brug for et bestemt antal kalorier dagligt, lige fra minimum 1.200 til over 3.000. I gennemsnit, omkring 1.600 af kalorier er sunde, men kun din læge kan afgøre din personlige kalorie krav. Generelt, hvis du spiser tre måltider dagligt for omkring 400 kalorier hver, med et par snacks i mellem, bør du ikke tage på i vægt. Flere valgmuligheder til frokost vil passe inden for sund kalorie grænser, så dit valg er ikke begrænset.

Tun Wrap

En tun salat pakket ind med en hel-hvede tortilla gør en sund frokost med en klassisk smag. Almindeligt, fedt-fri yoghurt står i den normale kalorie-laden mayonnaise til at fugte tun. Sunde grøntsager udgør den resterende del af den salat. Hakkede selleri, spinat, peberfrugt og andre friske grøntsager er ideelle. Citronsaft, friskkværnet peber, cayenne peber og røget paprika er smagfulde krydderier. En tun wrap lavet med en hel-hvede tortilla, 3 ounce af tun, 1/4 kop almindelig yoghurt, 1/4 kop af selleri og 1/2 kop spinat har omkring 370 kalorier. En 1-cup servering af cherry tomater tilføjer mindre end 30 kalorier, hvis du stadig er sulten.

Indlæst Sød Kartoffel

Indlæst søde kartofler er mættende og sund. Start med bagte søde kartofler, så fortvivl ikke, de er nemme at tilberede. Bare skyl kartofler og bage det, indtil safter begynder at lække fra huden. En blanding af fedt-fri yoghurt, løg og smuldrede, kalkun bacon, blandet med bagt kød giver din frokost smag. Du behøver ikke at ske blandingen tilbage i kartoffel er skør hud, læg det i en skål eller forsegle det i en beholder til senere. Stødt kanel, revet muskatnød, stødt sort peber og andre krydderier hjælpe med at forbedre din frokost. Kødet af en medium sød kartoffel blandet med to skiver kalkun bacon og 1/4 kop almindelig, fedt-fri yoghurt har omkring 260 kalorier. Har en side på 1 ounce af fedtfattig ost terninger for omkring 50 kalorier, hvis din frokost er ikke stor nok.

Kylling og Ost Sandwich

For en lean kilde til protein, kan du ikke gå galt med udbenet skinless kyllingebryst. Kombiner det med en skive fedtfattig Schweizisk ost, tomatskiver og to skiver multigrain brød til en 360-kalorie frokost. Fedtfattig cheddar, peber jack, hytteost og andre reduceret-fedt sorter du nyder at arbejde for. Når du tilbereder kylling, vælge en metode, der ikke kræver olie; dampende virker bedst. Vegetabilsk olie tilføjer 40 kalorier i en enkelt teske. Hvis du stadig er sulten, har en salat med 2 kopper butterhead salat og skåret en halv agurk drysset med balsamico eddike til 50 kalorier.

Jordbær og Spinat Salat

En salat med friske jordbær og bud, baby spinat gør et lækkert kød - og mejeriprodukter-gratis frokost. Start ved at smide baby spinat og halverede jordbær, før du føje pynten. Pine nødder, mandler, citronskal og friske krydderurter er de sunde valg. Brug kvalitet eddike til dressing og en spritz af citrus juice, hvis smag er til stede. Et jordbær og spinat salat med 2 kopper baby spinat, 1 kop skiveskårne jordbær, 1/8 kop pinjekerner og 1 spsk balsamico har 330 kalorier. For en side, have en bid af det hele korn brød til yderligere 100 kalorier.

Om Forfatteren

Serena Stilarter er en Colorado-baseret forfatter, der har specialiseret sig i sundhed, fitness og mad. Taler tre sprog og arbejder på et fjerde, Styles er at forfølge en Bachelor i Lingvistik og forbereder sig på at rejse verden rundt. Når stilen er ikke at skrive, at hun kan blive fundet vandring, madlavning eller at arbejde som en certificeret kostvejleder.

Foto Credits

ADVERT

Mest populære